Hoger in Google.

Google Specialist - SEO - SEA

Ik kan helpen met het optimaliseren van een website en/of webshop voor betere prestaties in Google en de overige zoekmachines. 

Op gebied van het online adverteren met Google Ads kan ik een nieuw Google Ads account aanmaken en inrichten, of een bestaand Google Ads account optimaliseren.

Heb je een vraag?

Over Google Ads? Google Analytics of Google Tag Manager? Of heb je het gevoel dat je meer uit het online adverteren met Google moet kunnen halen? Of wil je structureel SEO verbeteringen uitbesteden?

Laat het mij weten! Ik help graag waar mogelijk én gewenst. Ik hanteer geen vaste kosten per maand of dure abonnementen. Gewoon uurtje factuurtje, jij bepaald wat ik wanneer uitvoer. 

Direct bovenaan in Google?

Door zelf ook in de top 4 staan bij de meest interessante én relevante zoekwoorden kan de omzet of het aantal leads vaak eenvoudig verhoogd worden.

Ik kan het online adverteren met Google Ads opstarten, of een bestaande Google Ads account beheren en optimaliseren. 

Ik heb populaire diensten gebundeld in een Google Ads – uitbesteden pakket. Een Google Ads account (her)inrichten inclusief 100 dagen onbeperkt optimalisatie en beheer.

Alles qua Google programma’s goed ingesteld en onderling gekoppeld is wel een must voordat je gaat adverteren. Meten = weten. Ook hier kan ik bij helpen, waar nodig en gewenst.

Google Analytics 4 instellen

Google Analytics Universal stopt vanaf 1 juli 2023

Ik kan voor u GA4 instellen, koppelen met de diverse andere Google producten en inrichten met conversies, doelgroepen en nog veel meer. Wil je dit graag uitbesteden? Lees meer over wat ik kan regelen.

GA4 instellen

SEA

Score direct resultaten met online adverteren middels Google Ads!

Ik kan uw Google Ads account opzetten en uw campagnes, zoekwoorden en advertenties optimaliseren en uitbreiden. Belangrijk zijn uw verwachtingen van het online adverteren, het beschikbare advertentiebudget, inzicht in de doelgroep, de zoekwoorden en de huidige status van uw website. Zodra deze factoren positief aanwezig zijn, kan er gestart worden met online adverteren.

SEA - Google Ads

Google Specialist

Om op gebied van SEO en SEA goed te kunnen presteren gebruik ik diverse Google programma’s. Online adverteren kan met Google Ads. Met een Google Analytics account krijgt u meer inzage in de prestaties van uw website.

Door uw website te koppelen aan een Google Search Console account krijgt u meer inzage over de link tussen Google en uw website. Is uw website mobielvriendelijk? Welke zoekopdrachten worden gebruikt alvorens men op uw website uitkomt en welke ranking heeft uw website met deze zoekopdrachten?

Heeft u al een Google Mijn Bedrijf pagina? Ik kan deze voor u optimaliseren en ik help u ook graag om meer reviews te scoren in Google!

Meten is weten

Om uw prestaties ook perfect te kunnen meten is het belangrijk om alle Google producten ook met elkaar te koppelen.

Zo kan met een koppeling tussen Google Ads en Google Analytics bepaalde specifieke informatie over de prestaties van het betaalde verkeer direct inzichtelijk worden in beide accounts.

Door Google Search console te koppelen aan uw Google Analytics account wordt gedetailleerde informatie over de gebruikte zoekopdrachten inzichtelijk in Google Analytics en Google Ads.

Door uw Google Mijn Bedrijven pagina te koppelen aan Google Ads wordt uw telefoonnummer en adres zichtbaar in uw advertenties.