Contact

Adres

Hakkesstraat 32
5916 PX. Venlo
Nederland

Ik help u graag met het optimaliseren van uw website voor betere prestaties in Google (SEO) en met het online adverteren met Google Ads (SEA).

U mag mij altijd contacten met al uw vragen. Mijn advies is altijd gratis!

Wat zeggen mijn relaties

Roeland heeft me snel en goed geholpen met het inrichten van Google Analytics.
Sander Krijnen
Sander Krijnen
07:42 18 Jun 21
Prettig om mee samen te werken, altijd snelle reactie & hebben verstand van zaken.
ROS Marketing
ROS Marketing
18:30 12 May 21
Goed geholpen door Roeland. Hij heeft zeer veel ervaring met google en toont interesse in je bedrijf waardoor hij goed te werk kan gaan. Een aanrader!
Raymond van der Knaap
Raymond van der Knaap
11:02 10 May 21
Roeland heeft mijn Google Ads campagne opnieuw opgezet, waardoor mijn omzet verdrievoudigde. Hij werkt goed samen, luistert naar wat je nodig hebt, legt stappen en effecten helder uit. Aanbevolen!
Gerarda van der Veen
Gerarda van der Veen
07:22 22 Apr 21
Roeland is professioneel en heeft verstand van zaken. een aanrader!
fabiano mauro
fabiano mauro
15:09 21 Apr 21
Roeland is een professionele en vakkundige SEO en SEA expert waar ik graag mee samen werk. Zijn altijd up-to-date kennis en gedrevenheid zorgen voor een fijne samenwerking. Naast adviseren en uitvoeren legt hij me graag bepaalde materie meer in detail uit. Hierdoor groei ik ook zelf in mijn Google kennis!
Job van Aalst
Job van Aalst
09:01 13 Apr 21
Ik ben blij dat ik Roeland ben tegen gekomen op het internet. Eindelijk iemand die doet wat er moet gebeuren, meedenkt en zijn beloftes nakomt. De resultaten zijn in stijgende lijn. Super! Dank je wel Roeland!
Sieraden & Co
Sieraden & Co
16:31 07 Apr 21
Goede ervaring met Roeland. Hij zit overal bovenop en beantwoord vragen snel. Google Ads is nu logisch ingedeeld, en de resultaten steeds beter! Zeker een aanrader!
Roy
Roy
18:16 05 Mar 21
Roeland is een zeer professioneel en kundig persoon. Hij heeft in zeer korte tijd goedlopende campagnes voor ons bedrijf opgezet. Hij werkt snel, doelgericht en denkt goed mee. Ik kan Roeland voor de volle 100% aanraden!
Loesje
Loesje
10:45 21 Jan 21
Roeland is een fijne en rustige Google specialist. Ik moest een aantal zaken omzetten en advies inwinnen over o.a. advertising. Roeland heeft alles keurig ingericht en aangepast. Geeft advies op maat en alleen advies wat past bij jouw bedrijf / bedrijfsgrootte. Heel erg prettig samengewerkt. Bedankt !
Saskia Jansen
Saskia Jansen
07:18 23 Sep 20
Ik gaf een vermogen aan Google Ads uit en draaide bijna 1 op 1, dikke verlief dus. Na interventie van Roeland draai ik 1 op 10 en dan wordt het lachen!!!! Absoluut 5 sterren waard.
Painting by Gene
Painting by Gene
14:23 09 Sep 20
Nog nooit iemand in deze branche meegemaakt die dit zo kan als RoelandEenmaal bij Roeland geweest ??Dan wil je geen ander meerBeloofd!Dankje Roeland gr Tina
Tina PMU Specialiste
Tina PMU Specialiste
09:29 28 Jul 20
Wil je ook hoger in google zou ik Roelland bellen ik noem hem de google docter bedankt Roelland.
p sampers
p sampers
18:07 23 Jul 20
Ik kan iedereen een samenwerking met Roeland aanbevelen. Hij is een vakman die weet waar hij het over heeft. Hij staat altijd klaar voor al onze vragen en pakt alles snel op. Kortom, een prettige samenwerking die zijn vruchten afwerpt!
Jody Hulzebos
Jody Hulzebos
07:24 21 Jul 20
Na veel geld geïnvesteerd te hebben in de meest GROOTSTE prutsers eindelijk simpelweg bij Roeland terecht gekomen. Die mij enorm goed heeft geholpen, hij werkt professioneel en houd je op de hoogte van alles wat hij doet en aanpast. Na mijn ervaring alles top , altijd bereikbaar en actief. Echt een aanrader
Mickey Hermse
Mickey Hermse
19:42 11 Jul 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Amber Schuurman (Tjee)
Amber Schuurman (Tjee)
15:13 17 Feb 20
Wim van den Hout
Wim van den Hout
15:00 16 Feb 20
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Daniels
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19

Geen dure abonnementen

Anders dan vele andere SEO en SEA specialisten werk ik niet met contracten en dure abonnementen waar u een jaar of langer aan vast zit.

Het is gewoon simpel uurtje factuurtje waarbij u vooraf van mij te horen krijgt hoeveel tijd ik nodig heb om uw probleem te kunnen oplossen. Na uw akkoord begin ik pas met mij diensten.

$

STEL UW VRAAG

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

Veelgestelde vragen

Is een SEO check echt helemaal gratis?

Jazeker! Een SEO check van uw website geeft mij direct inzicht van de huidige status van uw website en de mogelijke SEO verbeteringen.

Een SEO check valt onder Advies en dat is bij mij altijd gratis!

Welk uurtarief wordt er berekend?

Mijn normale uurtarief is €75 exclusief BTW.

Omdat ik 99% van mijn klanten of met meerdere dingen tegelijk help, of voor een langere periode blijf begeleiden. Bied ik ook een vooraf betaalde strippenkaart van 10 uur aan voor €700 ex. BTW.

Kan ik ook een nieuwe website krijgen?

Jazeker! Alleen bouw ik deze zelf niet…

Ik ben van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Mijn kracht ligt op gebied van SEO en Online Adverteren. Voor het bouwen van websites werk ik met twee marketingbureaus samen, elke ook weer op zijn eigen manier gespecialiseerd. Afhankelijk van uw wensen verwijs ik u graag door naar de juiste partij voor uw nieuwe website!

Is Online Adverteren niet ontzettend duur?

Dat bepaald u helemaal zelf. Al vanaf €1 per dag kan ik voor u direct resultaten boeken. De keuze in de actieve zoekwoorden tezamen met enkele belangrijke instellingen zoals het te targetten zoekgebied en de actieve tijden/dagen hebben een grote invloed op het benodigde budget.

Kan ik Google Ads niet zelf regelen?

Dat kan natuurlijk altijd. Google Ads advisteert op gebied van mogelijke optimalisaties in een account. Maar de vraag is hier, is Google wel te vertrouwen?

De ervaring leert dat indien men kiest om alle voorgestelde “verbeteringen” zomaar door te voeren, er al snel veel advertentiebudget verdwijnt naar dure klikjes.

Zijn er vereiste aan een website om te adverteren?

Nee, met iedere website kan er direct gestart worden met adverteren. Maar het is wel raadzaam om de pagina’s waar betaald verkeer op uitkomt te optimaliseren!

In het kort. Het maximale bod (CPC) wat u over heeft voor een bepaald zoekwoord en de kwaliteitscore bepalen de uiteindelijke positionering. Hoe beter de advertenties aansluiten bij de landingspagina, des te hoger wordt de kwaliteitsscore en des te lager de gemiddelde kosten per klik.

Welke specialisme heeft u in Google Ads

Mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig budget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Door periodiek te optimaliseren worden de kosten per klik alsmaar lager. Hierdoor kan er met hetzelfde budget een steeds groter bereik worden gecreëerd en meer coversies worden gescoord.

Moet ik een contract tekenen?

Nee! Ik werk niet met contracten of dure abonnementen…

Indien u niet tevreden bent over mijn diensten, dan bent u altijd vrij om te gaan. U zou echter wel de eerste relatie zijn, al mijn relaties zijn vanaf dag 1 van de samenwerking nog steeds bij mij gebleven. 

Google Ads uitbesteden - Google Ads Freelance

Heb je een vraag over Google Ads? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland Bull

Roeland Bull - LinkedIn