Freelance Google Ads Specialist

Ben je op zoek naar een ervaren freelance Google Ads specialist? Ik ben sinds 2014 een gecertificeerd Google Ads Partner en ik werk niet met dure abonnementen waar men een jaar of langer aan vast zit…

Ik kan een nieuw Google Ads account optimaal inrichten en opstarten. Of een bestaande Google Ads account verbeteren en binnen 24 uur heb ik de eerste besparingen gerealiseerd door instellingen te verbeteren en advertentiegroepen logisch in te delen. Waar nodig en gewenst pas ik ook (landings)pagina’s aan en zorg ik dat er snel aanvragen en/of verkopen gerealiseerd worden. 

Google Ads uitbesteden?

iedereen moet doen waar die goed in is

Wat zeggen mijn relaties

Roeland is een fijne en rustige Google specialist. Ik moest een aantal zaken omzetten en advies inwinnen over o.a. advertising. Roeland heeft alles keurig ingericht en aangepast. Geeft advies op maat en alleen advies wat past bij jouw bedrijf / bedrijfsgrootte. Heel erg prettig samengewerkt. Bedankt !
Saskia Jansen
Saskia Jansen
07:18 23 Sep 20
Ik gaf een vermogen aan Google Ads uit en draaide bijna 1 op 1, dikke verlief dus. Na interventie van Roeland draai ik 1 op 10 en dan wordt het lachen!!!! Absoluut 5 sterren waard.
Painting by Gene
Painting by Gene
14:23 09 Sep 20
Nog nooit iemand in deze branche meegemaakt die dit zo kan als Roeland Eenmaal bij Roeland geweest ??Dan wil je geen ander meer Beloofd!Dankje Roeland gr Tina
Tina PMU Specialiste
Tina PMU Specialiste
09:29 28 Jul 20
Wil je ook hoger in google zou ik Roelland bellen ik noem hem de google docter bedankt Roelland.
p sampers
p sampers
18:07 23 Jul 20
Ik kan iedereen een samenwerking met Roeland aanbevelen. Hij is een vakman die weet waar hij het over heeft. Hij staat altijd klaar voor al onze vragen en pakt alles snel op. Kortom, een prettige samenwerking die zijn vruchten afwerpt!
Jody Hulzebos
Jody Hulzebos
07:24 21 Jul 20
Na veel geld geïnvesteerd te hebben in de meest GROOTSTE prutsers eindelijk simpelweg bij Roeland terecht gekomen. Die mij enorm goed heeft geholpen, hij werkt professioneel en houd je op de hoogte van alles wat hij doet en aanpast. Na mijn ervaring alles top , altijd bereikbaar en actief. Echt een aanrader
Mickey Hermse
Mickey Hermse
19:42 11 Jul 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Amber Schuurman
Amber Schuurman
15:13 17 Feb 20
Wim van den Hout
Wim van den Hout
15:00 16 Feb 20
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Daniels
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19

Google Ads specialist

GEEN VASTE KOSTEN PER MAAND

Ik werk gewoon op basis van uurtje factuurtje en ben je achteraf niet tevreden over mijn diensten, dan zit je ook nergens aan vast.

In de meeste gevallen heb ik 2 tot 4 uur nodig om een nieuw Google Ads account op te starten, of om een bestaand Google Ads account opnieuw in te richten en te optimaliseren.

Om meer inzicht te krijgen in het aantal zoekopdrachten, de concurrentie en de te verwachten kosten voer ik altijd een zoekwoorden analyse uit waarvoor ik standaard 1 uur hanteer.

Indien Google Analytics en Google Search Console nog niet zijn aangemaakt of gekoppeld dan regel ik dat direct zodat waardevolle acties (conversies) op een website ook gemeten worden. Meten = Weten. Indien er nog geen Google Mijn Bedrijf pagina is dan zal ik deze ook aanmaken, optimaliseren en koppelen aan Google Ads.

Voor 90% van mijn relaties heb ik na een opstartfase van 6 tot 8 weken vervolgens 0.5 uur per maand nodig voor optimalisaties, beheer én rapportages.

Bel, mail of app mij gerust indien er vragen zijn…

Freelance Google Ads specialist

€500,- all in

Voor nieuwe relaties heb ik een kennismakingsaanbieding waarbij ik alle Google accounts aanmaak, goed instel en koppel aan Google Ads. Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitvoer en waar nodig landingspagina’s optimaliseer om ook écht het maximale uit het online adverteren te kunnen halen.

Vervolgens zal ik gedurende de lopende en de komende maand alles omtrent het online adverteren met Google Ads qua beheer en optimalisaties verzorgen. Daarna staat alles gewoon goed zodat er geen onodig advertentiebudget verspild wordt en budget vrijkomt om uit te breiden, indien gewenst natuurlijk.

Freelance Google Ads

Twijfel je nog of je een Google Ads specialist moet inhuren? Of twijfel je tussen een marketingbureau of een freelancer? Ik leg graag de voordelen uit van een freelance Google Ads specialist…

Freelance Google Ads specialist versus Marketingbureau

Als freelance Google Ads specialist heb ik geen groot kantoor, dure auto’s of personeel wat ik in mijn uurtarief moet doorberekenen. Ik heb geen druk om elke maand weer een bepaalde omzet te moeten genereren om deze kosten te kunnen betalen. Mijn focus ligt op de prestaties in Google Ads.

Ik help mensen graag en ik snap heel goed dat iedere onderneming een ander budget heeft. Ook als je met €1 per dag zou willen starten ben je bij mij van harte welkom met uw account en zorg ik dat er met €30 per maand zoveel mogelijk opdrachten / verkopen gerealiseerd worden. Dat kan namelijk prima…

Maar wellicht nog wel het allerbelangrijkste voordeel van een freelance Google Ads specialist, is dat je mijn persoonlijke aandacht krijgt! Ik heb geen honderden klanten en al helemaal niet meerdere klanten die actief zijn in dezelfde markt. Ik beheer en optimaliseer mijn accounts met een persoonlijk streven om mijn kosten sowieso terug te verdienen en liefst natuurlijk nog veel meer. Er is niks fijners dan een relatie overtuigen om te starten met online adverteren en dan na de opstartfase te horen krijgen dat ze met nog meerdere diensten en/of producten willen gaan uitbreiden in Google Ads.

Haal het maximale uit iedere euro

Natuurlijk kan men Google Ads zelf bijhouden maar mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig budget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Wil je graag meer weten over online adverteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Google Ads uitbesteden - Google Ads Freelance

Heb je een vraag over Google Ads? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland Bull

Roeland Bull - LinkedIn
Open chat