Leadgeneratie

Commissie per lead of bevestigde opdracht

Een nichemarkt is, mits het verdienmodel klopt, mega interessant. Een business die al loopt en verbeterd / uitgebreid kan worden is perfect. Nieuwe business kan, maar kost normaliter wat meer tijd en geld om het op te starten en op te schalen. Ik heb meerdere domeinen en websites waarbij mijn aandeel en rol altijd anders is.

Ik bouw, beheer en optimaliseer de lead genererende website. Social Media benutten en bijhouden is vaak een samenwerking. Google Ads kosten gaan meestal in overleg, sterk gelinkt aan de commissie maar bijvoorbeeld ook als bijdrage voor branding/display.

Vertrouwen over en weer is en zal altijd belangrijk zijn voor een goed functionerende samenwerking.

SEO Landingspagina

Wil je een samenwerking starten?

Laat het mij weten! Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

Ik hoor graag wat jouw business is en met welke oplossing, product of dienst jij denkt te kunnen knallen.

Voor mij zal er bij de start van een nieuwe samenwerking een flinke investering vereist zijn in de vorm van tijd, uitbesteed werk en kosten. Dat vind ik absoluut niet erg maar ik ben wel selectief in mijn projecten. De online potentie, zoekvolumes en de aanwezige concurrentie van een business is belangrijk. Maar het allerbelangrijkste is, de beschikbare marges én de wil om hiervan een deel van af te staan.

Wil je een samenwerking starten?

Stuur mij dan de belangrijkste info over de business en de concurrentie. Is er al een website? Zijn er interessante domeinen vrij om een nieuwe website op te bouwen?

Tevens hoor ik graag welk deel van de opbrengst je kan afstaan voor de online marketing. Een vaste fee, staffel en/of percentage? Liever een hogere commissie op no-cure-no-pay basis, of een aanzienlijk lagere commissie per (online) lead? Of een vast bedrag per maand all-in met een bijdrage in de advertentiekosten? Alles is bespreekbaar.