Leadgeneratie

Commissie per lead of bevestigde opdracht

Een nichemarkt is, mits het verdienmodel klopt, mega interessant. Een business die al loopt en verbeterd / uitgebreid kan worden is perfect. Nieuwe business kan, maar kost normaliter wat meer tijd en geld om het op te starten en op te schalen.

Ik exploiteer diverse websites waarbij mijn aandeel en rol eigenlijk altijd anders is. Wel zijn er in de hoofdlijnen 3 verschillende soorten samenwerkingen mogelijk, meer hierover leest u op de website van 123 Leadgeneratie.

Zoekwoorden Onderzoek

Wil je een samenwerking starten?

Ik bouw, beheer en optimaliseer lead genererende websites. Ik durf wel te zeggen dat ik na 20 jaar ervaringen met heel wat verschillende ondernemingen online, weet wat wel en wat niet werkt.

Wat sowieso een vereiste is om online überhaupt iets gedaan te krijgen, is een goed functionerende website (lees: acceptabele laadsnelheid) met een mobielvriendelijke opmaak. Vervolgens is het belangrijk om qua opmaak en indeling een focus te creëren op de meest interessante actie welke een websitebezoeker kan uitvoeren op de website. Voor leadgeneratie websites is dat meestal contact opnemen, een document downloaden of een demo aanvragen. Voor webshops is dat natuurlijk een verkoop.