Leadgeneratie

Commissie per lead of bevestigde opdracht

Ik heb meerdere domeinen en websites waarbij mijn aandeel en rol altijd anders is. Bij een vast bedrag per lead, bespaar ik het hele gedeelte controle/administratie en profiteert de ondernemer zelf van een snellere/betere opvolging van de leads.

Ik bouw, beheer en optimaliseer de lead genererende website. Social Media benutten en bijhouden is een samenwerking. Google Ads kosten altijd in overleg, sterk gelinkt aan de commissie.

Vertrouwen over en weer is en zal altijd belangrijk zijn voor een goed functionerende samenwerking. Het domein en de website zal altijd mijn eigendom zijn. Dat is het enige wat vanuit mij een vereiste is, alle overige afspraken kunnen in overleg bepaald worden.

Google Partner Venlo - Roeland Bull

Wil je een samenwerking starten?

Laat het mij weten! Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

Ik hoor graag wat jouw business is en met welke oplossing, product of dienst jij denkt te kunnen knallen. Is er al een website? Domein?

Stuur mij even de belangrijkste info en dan heel belangrijk. Welk bedrag of commissie kun je missen? Welk deel van de opbrengst heb je over voor de online marketing?

Voor mij zal er bij de start van een nieuwe samenwerking een flinke investering vereist zijn in de vorm van tijd. Ik ben dus wel selectief in mijn projecten. Een business die al loopt en verbeterd en/of uitgebreid kan worden is perfect. Een “niche” markt is vaak mega interessant.

SEO

Hoger in Google met SEO optimalisatie.

Zoekmachine marketing is een breed begrip waar tegenwoordig vele verschillende activiteiten in thuis horen, waaronder zoekmachine optimalisatie of beter bekend als SEO optimalisatie.

Afhankelijk van uw ambities en het aanwezige concurrentieveld kan een juiste instelling van verschillende onderdelen van uw website, sterk bepalend zijn voor uw prestaties in de diverse zoekmachines.

SEA

Score direct resultaten met online adverteren middels Google Ads!

Ik kan uw Google Ads account opzetten en uw campagnes, zoekwoorden en advertenties optimaliseren en uitbreiden. Belangrijk zijn uw verwachtingen van het online adverteren, het beschikbare advertentiebudget, inzicht in de doelgroep, de zoekwoorden en de huidige status van uw website. Zodra deze factoren positief aanwezig zijn, kan er gestart worden met online adverteren.

Google Specialist

Om op gebied van SEO en SEA goed te kunnen presteren gebruik ik diverse Google programma’s. Online adverteren kan met Google Ads. Met een Google Analytics account krijgt u meer inzage in de prestaties van uw website.

Door uw website te koppelen aan een Google Search Console account krijgt u meer inzage over de link tussen Google en uw website. Is uw website mobielvriendelijk? Welke zoekopdrachten worden gebruikt alvorens men op uw website uitkomt en welke ranking heeft uw website met deze zoekopdrachten?

Heeft u al een Google Mijn Bedrijf pagina? Ik kan deze voor u optimaliseren en ik help u ook graag om meer reviews te scoren in Google!

Meten is weten

Om uw prestaties ook perfect te kunnen meten is het belangrijk om alle Google producten ook met elkaar te koppelen.

Zo kan met een koppeling tussen Google Ads en Google Analytics bepaalde specifieke informatie over de prestaties van het betaalde verkeer direct inzichtelijk worden in beide accounts.

Door Google Search console te koppelen aan uw Google Analytics account wordt gedetailleerde informatie over de gebruikte zoekopdrachten inzichtelijk in Google Analytics en Google Ads.

Door uw Google Mijn Bedrijven pagina te koppelen aan Google Ads wordt uw telefoonnummer en adres zichtbaar in uw advertenties.