Online Adverteren

Score direct resultaten en start met online adverteren op Google!

Sind 2014 ben ik een gecertificeerd Google Ads specialist en heb ik inmiddels vele organisaties mogen helpen met het opstarten van het online adverteren en het realiseren van besparingen.

Ik kan voor u het online adverteren met Google Ads opstarten, of een bestaande Google Ads account beheren en optimaliseren. 

Veelgestelde vragen over online adverteren

Sinds ik in 2014 ben gestart met online adverteren is er veel veranderd. Het is gemakkelijker geworden maar tegelijk ook een stuk risicovoller.

Twijfelt u of online adverteren wellicht iets voor uw onderneming is? 

Bekijk de 4 meest gestelde vragen over online adverteren.

Wat kost online adverteren?

Dat bepaald u helemaal zelf. Al vanaf €1 per dag kan ik voor u direct resultaten boeken. De keuze in de actieve zoekwoorden tezamen met enkele belangrijke instellingen zoals het te targetten zoekgebied en de actieve tijden/dagen hebben een grote invloed op het benodigde budget.

Kan ik Google Ads zelf bijhouden?

Dat kan natuurlijk altijd. Google Ads advisteert op gebied van mogelijke optimalisaties in een account. Maar de vraag is hier, is Google wel te vertrouwen?

De ervaring leert dat indien men kiest om alle voorgestelde “verbeteringen” zomaar door te voeren, er al snel veel advertentiebudget verdwijnt naar dure klikjes.

Welke voordelen biedt een Google Ads specialist?

Mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig budget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Door periodiek te optimaliseren worden de kosten per klik alsmaar lager. Hierdoor kan er met hetzelfde budget een steeds groter bereik worden gecreëerd en meer coversies worden gescoord.

Moet er iets op mijn website gebeuren?

Nee, met iedere website kan er direct gestart worden met adverteren. Maar het is wel raadzaam om de pagina’s waar betaald verkeer op uitkomt te optimaliseren!

In het kort. Het maximale bod (CPC) wat u over heeft voor een bepaald zoekwoord en de kwaliteitscore bepalen de uiteindelijke positionering. Hoe beter de advertenties aansluiten bij de landingspagina, des te hoger wordt de kwaliteitsscore en des te lager de gemiddelde kosten per klik.

Google Ads aanmaken

Indien er nog geen Google Ads account is dan zal deze eerst moeten worden aangemaakt. Hiervoor zijn enkele gegevens nodig om een bedrijfsprofiel te kunnen aanmaken waar ook een betalingsmethode aan gekoppeld moet worden.

Google Ads koppelen

Zodra er een Google Ads account is aangemaakt, dient het gekoppeld te worden aan enkele andere Google producten.

Google Analytics is hierbij een must, de informatie rondom de website bezoeken is cruciaal om het account (periodiek) te kunnen verbeteren. Een koppeling met Google Search Console (vroeger WebMasters) maakt het ondermeer mogelijk om de zoekopdrachten te analyseren waarmee men op de website is uitgekomen.

Google Ads inrichten

Zodra de basis settings van het nieuwe Google Ads account zijn geregeld, kan er naar de inhoud van het account worden gekeken. Vaak wordt de opbouw van de URL-structuur op de website aangehouden bij de indeling van de campagnes en advertentiegroepen.

Afhankelijk van de wensen, de verwachtingen, het beschikbare budget en de omvang van de website kan een Google Ads account zeer gedetailleerd worden opgesplitst in campagnes en advertentiegroepen.

Google Ads optimaliseren

Om een Google Ads account te kunnen optimaliseren is natuurlijk wel voldoende data nodig. Hoe lang dit duurt is voor ieder account verschillend, indien er genoeg weergaven en clicks zijn geweest kan men gaan optimaliseren. Naast het aanpassen en finetunen van de instellingen, bestaat het optimaliseren van een account uit het continu vervangen van slecht presterende advertenties voor nieuwe varianten. Door (periodiek) te optimaliseren verbeterd de Quality Score waardoor de gemiddelde kosten per click dalen.

Freelance Google Ads specialist

Bent u op zoek naar een freelance Google Ads specialist? Ik ben sinds 2014 Google Ads Partner en werk niet met dure abonnementen of contracten waar je een jaar of langer aan vast zit…

$

STEL UW VRAAG

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site... zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Danielslees meer
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Bekijk alle beoordelingen

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Ik help u graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland

Open chat
Heeft u een vraag?