Online Adverteren

Score direct resultaten en start met online adverteren op Google!

Sind 2014 ben ik een gecertificeerd Google Ads specialist en heb ik inmiddels vele organisaties mogen helpen met het opstarten van het online adverteren en het realiseren van besparingen.

Ik kan voor u het online adverteren met Google Ads opstarten, of een bestaande Google Ads account beheren en optimaliseren. 

Veelgestelde vragen over online adverteren

Sinds ik in 2014 ben gestart met online adverteren is er veel veranderd. Het is gemakkelijker geworden maar tegelijk ook een stuk risicovoller.

Twijfelt u of online adverteren wellicht iets voor uw onderneming is? 

Bekijk de 4 meest gestelde vragen over online adverteren.

Wat kost online adverteren?

Dat bepaald u helemaal zelf. Al vanaf €1 per dag kan ik voor u direct resultaten boeken. De keuze in de actieve zoekwoorden tezamen met enkele belangrijke instellingen zoals het te targetten zoekgebied en de actieve tijden/dagen hebben een grote invloed op het benodigde budget.

Kan ik Google Ads zelf bijhouden?

Dat kan natuurlijk altijd. Google Ads advisteert op gebied van mogelijke optimalisaties in een account. Maar de vraag is hier, is Google wel te vertrouwen?

De ervaring leert dat indien men kiest om alle voorgestelde “verbeteringen” zomaar door te voeren, er al snel veel advertentiebudget verdwijnt naar dure klikjes.

Welke voordelen biedt een Google Ads specialist?

Mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig budget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Door periodiek te optimaliseren worden de kosten per klik alsmaar lager. Hierdoor kan er met hetzelfde budget een steeds groter bereik worden gecreëerd en meer coversies worden gescoord.

Moet er iets op mijn website gebeuren?

Nee, met iedere website kan er direct gestart worden met adverteren. Maar het is wel raadzaam om de pagina’s waar betaald verkeer op uitkomt te optimaliseren!

In het kort. Het maximale bod (CPC) wat u over heeft voor een bepaald zoekwoord en de kwaliteitscore bepalen de uiteindelijke positionering. Hoe beter de advertenties aansluiten bij de landingspagina, des te hoger wordt de kwaliteitsscore en des te lager de gemiddelde kosten per klik.

Google Ads aanmaken

Indien er nog geen Google Ads account is dan zal deze eerst moeten worden aangemaakt. Hiervoor zijn enkele gegevens nodig om een bedrijfsprofiel te kunnen aanmaken waar ook een betalingsmethode aan gekoppeld moet worden.

Google Ads koppelen

Zodra er een Google Ads account is aangemaakt, dient het gekoppeld te worden aan enkele andere Google producten.

Google Analytics is hierbij een must, de informatie rondom de website bezoeken is cruciaal om het account (periodiek) te kunnen verbeteren. Een koppeling met Google Search Console (vroeger WebMasters) maakt het ondermeer mogelijk om de zoekopdrachten te analyseren waarmee men op de website is uitgekomen.

Google Ads inrichten

Zodra de basis settings van het nieuwe Google Ads account zijn geregeld, kan er naar de inhoud van het account worden gekeken. Vaak wordt de opbouw van de URL-structuur op de website aangehouden bij de indeling van de campagnes en advertentiegroepen.

Afhankelijk van de wensen, de verwachtingen, het beschikbare budget en de omvang van de website kan een Google Ads account zeer gedetailleerd worden opgesplitst in campagnes en advertentiegroepen.

Google Ads optimaliseren

Om een Google Ads account te kunnen optimaliseren is natuurlijk wel voldoende data nodig. Hoe lang dit duurt is voor ieder account verschillend, indien er genoeg weergaven en clicks zijn geweest kan men gaan optimaliseren. Naast het aanpassen en finetunen van de instellingen, bestaat het optimaliseren van een account uit het continu vervangen van slecht presterende advertenties voor nieuwe varianten. Door (periodiek) te optimaliseren verbeterd de Quality Score waardoor de gemiddelde kosten per click dalen.

Google Ads uitbesteden

GEEN VASTE KOSTEN PER MAAND

Ik werk gewoon op basis van uurtje factuurtje en ben je achteraf niet tevreden over mijn diensten, dan zit je ook nergens aan vast.

In de meeste heb ik 2 tot 4 uur nodig om een nieuw Google Ads account op te starten, of om een bestaand Google Ads account opnieuw in te richten en te optimaliseren.

Om meer inzicht te krijgen in het aantal zoekopdrachten, de concurrentie en de te verwachten kosten voer ik altijd een zoekwoorden analyse uit waarvoor ik standaard 1 uur hanteer.

Indien Google Analytics en Google Search Console nog niet zijn aangemaakt of gekoppeld dan regel ik dat direct zodat waardevolle acties (conversies) op een website ook gemeten worden. Meten = Weten. Indien er nog geen Google Mijn Bedrijf pagina is dan zal ik deze ook aanmaken, optimaliseren en koppelen aan Google Ads.

Voor 90% van mijn relaties heb ik vervolgens 0.5 uur per maand nodig voor optimalisaties, beheer én rapportages.

Freelance Ads Specialist - Roeland Bull

€350,- all in

Voor nieuwe relaties heb ik een kennismakingsaanbieding waarbij ik alle Google producten goed instel om ook echt het maximale uit het online adverteren te kunnen halen.

Vervolgens zal ik gedurende de lopende en de komende maand alles omtrent het online adverteren met Google Ads qua beheer en optimalisaties verzorgen. Hiervoor bereken ik standaard 5 uur.

Wat zeggen mijn relaties

Roeland heeft mij geholpen met het opzetten van verschillende Google Ads campagnes. Het staat nu goed ingericht en kan er zelf mee aan de slag. Erg blij mee! Roeland is professioneel, reageert snel, denkt mee, neemt de tijd voor je en legt waar nodig uit. Een aanrader! Bedankt Roeland.
Sabrina Brinkhorst
Sabrina Brinkhorst
08:55 28 Jun 21
Roeland heeft me snel en goed geholpen met het inrichten van Google Analytics.
Sander Krijnen
Sander Krijnen
07:42 18 Jun 21
Prettig om mee samen te werken, altijd snelle reactie & hebben verstand van zaken.
ROS Marketing
ROS Marketing
18:30 12 May 21
Goed geholpen door Roeland. Hij heeft zeer veel ervaring met google en toont interesse in je bedrijf waardoor hij goed te werk kan gaan. Een aanrader!
Raymond van der Knaap
Raymond van der Knaap
11:02 10 May 21
Roeland heeft mijn Google Ads campagne opnieuw opgezet, waardoor mijn omzet verdrievoudigde. Hij werkt goed samen, luistert naar wat je nodig hebt, legt stappen en effecten helder uit. Aanbevolen!
Gerarda van der Veen
Gerarda van der Veen
07:22 22 Apr 21
Roeland is professioneel en heeft verstand van zaken. een aanrader!
fabiano mauro
fabiano mauro
15:09 21 Apr 21
Roeland is een professionele en vakkundige SEO en SEA expert waar ik graag mee samen werk. Zijn altijd up-to-date kennis en gedrevenheid zorgen voor een fijne samenwerking. Naast adviseren en uitvoeren legt hij me graag bepaalde materie meer in detail uit. Hierdoor groei ik ook zelf in mijn Google kennis!
Job van Aalst
Job van Aalst
09:01 13 Apr 21
Ik ben blij dat ik Roeland ben tegen gekomen op het internet. Eindelijk iemand die doet wat er moet gebeuren, meedenkt en zijn beloftes nakomt. De resultaten zijn in stijgende lijn. Super! Dank je wel Roeland!
Sieraden & Co
Sieraden & Co
16:31 07 Apr 21
Goede ervaring met Roeland. Hij zit overal bovenop en beantwoord vragen snel. Google Ads is nu logisch ingedeeld, en de resultaten steeds beter! Zeker een aanrader!
Roy
Roy
18:16 05 Mar 21
Roeland is een zeer professioneel en kundig persoon. Hij heeft in zeer korte tijd goedlopende campagnes voor ons bedrijf opgezet. Hij werkt snel, doelgericht en denkt goed mee. Ik kan Roeland voor de volle 100% aanraden!
Loesje
Loesje
10:45 21 Jan 21
Roeland is een fijne en rustige Google specialist. Ik moest een aantal zaken omzetten en advies inwinnen over o.a. advertising. Roeland heeft alles keurig ingericht en aangepast. Geeft advies op maat en alleen advies wat past bij jouw bedrijf / bedrijfsgrootte. Heel erg prettig samengewerkt. Bedankt !
Saskia Jansen
Saskia Jansen
07:18 23 Sep 20
Ik gaf een vermogen aan Google Ads uit en draaide bijna 1 op 1, dikke verlief dus. Na interventie van Roeland draai ik 1 op 10 en dan wordt het lachen!!!! Absoluut 5 sterren waard.
Painting by Gene
Painting by Gene
14:23 09 Sep 20
Nog nooit iemand in deze branche meegemaakt die dit zo kan als RoelandEenmaal bij Roeland geweest ??Dan wil je geen ander meerBeloofd!Dankje Roeland gr Tina
Tina PMU Specialiste
Tina PMU Specialiste
09:29 28 Jul 20
Wil je ook hoger in google zou ik Roelland bellen ik noem hem de google docter bedankt Roelland.
p sampers
p sampers
18:07 23 Jul 20
Ik kan iedereen een samenwerking met Roeland aanbevelen. Hij is een vakman die weet waar hij het over heeft. Hij staat altijd klaar voor al onze vragen en pakt alles snel op. Kortom, een prettige samenwerking die zijn vruchten afwerpt!
Jody Hulzebos
Jody Hulzebos
07:24 21 Jul 20
Na veel geld geïnvesteerd te hebben in de meest GROOTSTE prutsers eindelijk simpelweg bij Roeland terecht gekomen. Die mij enorm goed heeft geholpen, hij werkt professioneel en houd je op de hoogte van alles wat hij doet en aanpast. Na mijn ervaring alles top , altijd bereikbaar en actief. Echt een aanrader
Mickey Hermse
Mickey Hermse
19:42 11 Jul 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Amber Schuurman (Tjee)
Amber Schuurman (Tjee)
15:13 17 Feb 20
Wim van den Hout
Wim van den Hout
15:00 16 Feb 20
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Daniels
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19

Freelance Google Ads specialist

Bent u op zoek naar een freelance Google Ads specialist? Ik ben sinds 2014 Google Ads Partner en werk niet met dure abonnementen of contracten waar je een jaar of langer aan vast zit…

$

STEL UW VRAAG

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

Google Ads uitbesteden - Google Ads Freelance

Heb je een vraag over Google Ads? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland Bull

Roeland Bull - LinkedIn
Open chat