Aanhanger Verkopen .NL

Lead Genererende website voor de in- en verkoop van gebruikte aanhangers

Aanhanger Verkopen .NL

Na het succes van de lead genererende website JacuzziVerkopen.nl is er een nieuwe website gelanceeerd voor de in- en verkoop van gebruikte aanhangers, AanhangerVerkopen.nl.

Lead genererende website voor de inkoop van occasions

Het concept is heel simpel. Een zeer eenvoudige, veilige en vooral snelle website welke puur gericht is op het te koop aangeboden krijgen van occasssions. 

Er is gebruikt gemaakt van het uiterst gebruikvriendelijke thema Divi in combinatie met de beste plugins voor topprestaties op gebied van SEO.

Door gebruik te maken van de project-pagina’s kunnen er eenvoudig nieuwe landingspagina’s worden aangemaakt, met telkens weer nieuwe zoekwoorden waarmee de website gevonden kan worden. Door regelmatig nieuwe projecten aan te maken blijven de zoekmachines de website positief beoordelen op gebied van up-to-date-heid en relevantie.

Referentie opvragen

De website wordt momenteel geleasd voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief een budget en het accountbeheer voor het online adverteren om de website ook bovenaan te krijgen met de meest belangrijkste/interessantste zoekwoorden.

Indien gewenst, mag u Aanhanger Verkopen contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van Aanhanger Verkopen.