AL Vloeren

All-in Service met web design in samenwerking, SEO advies en online adverteren met Google Ads.

Houten Vloeren in Venlo

AL Vloeren is een houten vloeren leverancier in Velden waarmee ik in januari 2018 een project ben gestart om een nieuwe website te lanceren.

Optimaal ingesteld op gebied van SEO, een perfecte basis om na de zomervakantie te starten met online adverteren middels Google Ads.

 

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Al Vloeren contacten voor een referentie. Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

SEO onderzoek en advies, Web Design in samenwerking.

SEO

Een zeer uitgebreid zoekwoorden onderzoek heeft tot de beslissing geleid dat om de nieuwe website op het domein www.vloerenvenlo.nl te plaatsen. Een logische keus omdat het zeer relevant en interessant is. Momenteel is de ontwikkeling van de nieuwe website in volle gang met een extreme focus om alle belangrijke onderdelen op gebied van SEO optimaal in te stellen. Met succes, want de 1e pagina op google was al binnen enkele weken bereikt en inmiddels geldt dat voor alle belangrijke zoekwoorden in combinatie met Venlo. En we zijn nog niet eens klaar…

WordPress website met Divi Theme

VloerenVenlo.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes. Het design wordt samen met de eigenaar van AL Vloeren bepaald en ook de opmaak van de pagina’s gaat in samenwerking. Ik verzorg de basis waarna de content naar wens wordt aangepast. Na een laatste SEO optimalisatie ronde en een final check door AL Vloeren, wordt stap voor stap elk onderdeel opgebouwd. Na oplevering zal ik het technische gedeelte blijven verzorgen, zoals bijvoorbeeld de updates van de geïnstalleerde plugins of het koppelen van de website aan nieuwe SEO tools. Er zijn templates aangemaakt voor alle verschillende type webpagina’s. Hiermee kan de eigenaar van AL Vloeren inmiddels prima de website gaan beheren en uitbreiden met mooie projecten.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van VloerenVenlo.nl.

Landelijk

Nog heel even geduld aub. 🙂

Referenties All-in Service

Hieronder vindt u enkele referenties waarmee er een All-in Service contract is afgesloten.
bekijk alle referenties