Broecan Kantoormeubelen

Online Adverteren met Google AdWords.

Kantoormeubelen in Weeze

Broecan Kantoormeubelen en Projectinrichting in Weeze (DE) is actief in de handel van nieuwe en gebruikte kantoormeubelen.

In 2017 was er een wens voor meer Nederlandse kentekens. Er was een beperkt advertentiebudget beschikbaar en dus was een voorzichtige aanpak noodzakelijk. Er is voor de Nederlandse website een basis Google Ads account opgezet met enkel de meest relevante zoekwoorden.

Na 3 maanden is er besloten om ook voor de Duitse markt een Google Ads account op te zetten. Inmiddels zijn beide accounts actief en worden er periodieke optimalisaties doorgevoerd.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Broecan Kantoormeubelen contacten voor een referentie. Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Online adverteren op Google met een zoekwoorden onderzoek en advies.

Online adverteren op Google

Voor Broecan Kantoormeubelen is er in 2017 een Google Ads account opgezet gericht op de Nederlandse markt, vlakbij de grens met Weeze. Met een focus op de zoekopdrachten gerelateerd aan gebruikte kantoormeubelen. Maar ook beeldadvertenties op regionale websites en middels remarketing.

Na 3 maanden is er ook een Duits account aangemaakt en beide accounts zijn momenteel actief. Periodiek wordt er op verzoek van Broecan Kantoormeubelen wijzigingen en optimalisaties doorgevoerd.

Zoekwoorden onderzoek

Voor het inrichten van een nieuw Google Ads account is het belangrijk om te weten welke zoekwoorden hoge volumes hebben, maar ook wat de verwachtte kosten per click zijn en de aanwezige concurrentie.

Met de KeyWord planner van Google wordt er een overzicht opgesteld van de meest relevante en interessante zoekwoorden. Op basis hiervan kan de structuur in Google Ads op gebied van de campagnes en de advertentiegroepen worden bepaald.