Camping Biggesee

Booking Agent - online vertegenwoordiging van camping Biggesee op de Nederlandse markt.

Camping Sauerland

Camping Biggesee is een 4 sterren familiecamping in Sauerland waarvoor ik sinds 2017 alle online marketing activiteiten voor de Nederlandse markt.

De gehele Nederlandse website is in eigen beheer gebouwd waarbij ik tevens een online reserveringssysteem heb geïmplementeerd. In Duitsland is het “online boeken” nog niet zo vereist vanuit de markt, in Nederland is dat anders.

Voor het werven van reserveringen wordt zowel voor de Nederlandse website, als de Duitse website gebruik gemaakt van Google Ads.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u camping Biggesee contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

All-in Service met de complete ontzorging van alle online marketing activiteiten op de Nederlandse markt.

All-in Service

All-in Service zorgt ervoor dat u onbezorgd veilig online bent, uw website altijd up-to-date is met de beste programma’s voor SEO. Voor meer informatie bekijk de pagina All-in Service.

De website voor camping Biggesee is geheel in eigen beheer gebouwd en ik heb op gebied van SEO alles perfect ingesteld. De eerste online reserveringen zijn ontvangen en de kosten in Google Ads blijven alsmaar dalen doordat de landingspagina ervaringen verbeterd.

Middels Google Analytics is het mogelijk om beide websites met elkaar te vergelijken. Daar de Duitse website niet optimaal mobielvriendelijk is en ook technisch gezien nog wat belangrijke verbeterpunten heeft, scoort de Nederlandse website op gebruiksvriendelijke indicatoren al een stuk beter.

Online adverteren op Google

Voor camping Biggeseel is er in 2017 een Google Ads account opgezet, zowel voor de Nederlandse website als de Duitse website. Hierbij is naast naam branding en remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op de zoekwoorden camping, Sauerland, Vakantie en diverse aanbiedingen.

Voor een camping is het belangrijk om tijdens de schoolvakanties zo’n hoge mogelijk bezetting te hebben, liefst met verblijven van meerdere dagen zodat er minder wissels zijn. Buiten de vakanties is iedere gast welkom op de camping.

De verschillende targeting setting in Google Ads bieden hier een oplossing om ook het maximale uit het budget te kunnen halen. Bijvoorbeeld door in een straal van 20 km iedereen die naar “camping” zoekt te targeten met een locatie-vermelding met link naar de navigatie in Google Maps.