Conti Venlo

Web Design en Optimalisatie, Google Adverteren met AdWords en ondersteuning bij overige online marketing activiteiten.

Administratiekantoor Venlo

Conti Venlo is een professioneel advies- & administratiekantoor actief in Venlo. Conti Venlo staat voor een professionele en vooral persoonlijke benadering als het gaat om de ondersteuning bij administratieve zaken.

Voor de website was het belangrijk dat Conti Venlo gevonden zou worden in Google op belangrijke zoekwoorden gerelateerd aan de geleverde diensten. De vormgeving van de website is uitbesteed aan een professioneel vormgever waarbij er ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl is gecreëerd, evenals het ontwerp van de visitekaartjes, een roller banner en een promotionele folder.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Conti Venlo contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Web Design, professionele vormgeving, SEO advies en adverteren met Google AdWords.

WordPress website met Divi Theme

ContiVenlo.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes.

De vormgeving is uitbesteed aan een professioneel vormgever welke met het opmaken van de huisstijl van de website ook gelijk het logo heeft “ververst”, nieuw briefpapier heeft opgemaakt evenals visitekaartjes en een roll-up banner voor de promotie op beurzen.

Momenteel worden de technische updates voor ContiVenlo.nl bijgehouden. Het aanmaken van nieuwe nieuwsartikelen wordt door de klant zelf gedaan.

Online adverteren op Google

Voor MakelaarZelf is er in 2016 een Google AdWords account opgezet. Hierbij is naast naam branding en remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op de zelf verkooppakketten.

Inmiddels is de lokale markt voor MakelaarZelf interessanter geworden en is er ook een hoop advertentiebudget verschoven naar Facebook. Google AdWords wordt momenteel enkel nog promotioneel ingezet.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van contivenlo.nl.