De Zomereik

SEO - Google Adverteren - Web Optimalisatie

Houten tuinartikelen

De Zomereik in Middelaar is een producten en leverancier van houten tuinartikelen, met een specialisme voor hekwerken, poorten en palen.

In 2015 is de samenwerking gestart met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek waarna de gehele URL structuur opnieuw is bepaald en ingedeeld. Conform de vernieuwde structuur waarbij de meest belangrijke zoekwoorden over de verschillende landingspagina’s zijn verdeeld, is ook het Google Ads account opnieuw ingericht.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u De Zomereik contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

SEO verbeteringen en Google adverteren.

SEO verbeteringen

Een zeer uitgebreid zoekwoorden onderzoek is de basis geweest van een complete herstructurering van de categorieën op de website.

De meest interessante en relevante zoekwoorden zijn verwerkt in de verschillende pagina’s, zowel in de landingspagina’s gekoppeld aan AdWords advertenties als op de productpagina’s. Daarnaast zijn ook op gebied van de content verbeteringen doorgevoerd. Alle teksten zijn herschreven met een correct gebruik van de H-tags, maar bijvoorbeeld ook alle afbeeldingen zijn gecomprimeerd en de zoekwoorden opgenomen in de ALT-tags.

Google adverteren

Voor De Zomereik is eind 2015 het gehele Google AdWords account opnieuw ingedeeld in overeenstemming met de nieuwe URL structuur op de website. Hierbij is naast naam branding en beeldadvertenties via remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op de verkoop van verschillende houten tuinartikelen.

Inmiddels is er een sterke focus ontstaan op de hekwerken, poorten en palen. Ook in AdWords is hier de focus tot beperkt. Door continu verbeteringen door te voeren, op de website én in Google Ads, kan er steeds meer gehaald worden uit het budget.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van De Zomereik.
Open chat