G-Darts Leudal

G-Darts Leudal is het grootste G-Darttoernooi van Nederland.

Gratis website voor een toernooi

G-Darts Leudal is een particulier initiatief welke ik in 2019 heb ondersteund met een gratis website voor het toernooi om het bereik online te vergroten en het aantal deelnemers boven de 100 te krijgen.

Als vrijwilliger van de Dirk Kuyt Foundation zet ik mij graag in voor mensen met een beperking. Ik heb in 2018 voor het eerst het darttoernooi voor mensen met een beperking mogen bezoeken. Na enkele aangename gesprekken met deelnemers en organisatoren, heb ik aangeboden om een nieuwe website te maken waarmee aanmelden gemakkelijker zou worden en de vindbaarheid in Google zou verbeteren. Dit is gelukt en indien men zoekt op G-Darttoernooi dan staat de website mooi bovenaan in de natuurlijke zoekresultaten.

Landingspagina's

%

SEO optimalisatie

%

Tevredenheid Klant

Online Marketing Leudal

De volgende online marketing diensten zijn voor G-Darts Leudal uitgevoerd.

Web Design

Er is een WordPress website gebouwd met het thema Divi van Elegant Themes.

Zoekwoorden Analyse

Er is een zoekwoorden analyse uitgevoerd met Ubersuggest voor meer inzicht in welke zoekwoorden interessant zijn.

Google Mijn Bedrijf

De Google Mijn Bedrijf pagina is geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid in Google.

Google Analytics

Ik heb een nieuw Google Analytics account mogen opstarten en gekoppeld aan de website.

Wilt u net als G-Darts Leudal een gratis website voor een toernooi.

Organiseert u zelf als vrijwilliger een evenement voor een bepaalde doelgroep? Dan help ik u graag met het online krijgen van een nieuwe website.

Ik zet mijn diensten graag in voor de doelgroep waarvoor bepaalde dingen in het leven niet zo vanzelfsprekend zijn. Of het nu gaat om ouderen of mensen met een beperking, ik help graag!

Mijn werkwijze is als volgt:

$

STEL UW VRAAG

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png" place_name="roelandbull.nl | SEO - Online Adverteren - Google Specialist" place_id="ChIJe8qn6TBbx0cRgfwII1MDCZk" reviews_lang="nl" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Ik help u graag en mijn advies is sowieso altijd gratis! Met vriendelijke groet, Roeland
Open chat