MakelaarZelf

All-in Service met extra ondersteuning bij web design, SEO en online adverteren met Google AdWords.

Makelaar in Venlo

MakelaarZelf is een makelaar in Venlo waar de verkoop met makelaar mogelijk is, maar ook uw huis zelf kunt verkopen aangevuld met enkel de gewenste diensten van een makelaar.

De gehele website is gebouwd in samenwerking met de makelaar. Na een uitleg omtrent gebruik van WordPress en het Divi thema, worden alle wijzigingen door MakelaarZelf verzorgd. Periodiek verzorg ik alle updates, monitor ik de prestaties en optimaliseer waar mogelijk en gewenst. In 2016 is er gestart met het online adverteren op Google en Facebook.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u MakelaarZelf contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

All-in Service Web Design, SEO en adverteren met Google Ads.

All-in Service

All-in Service zorgt ervoor dat u onbezorgd veilig online bent, uw website altijd up-to-date is met de beste programma’s voor SEO. Voor meer informatie bekijk de pagina All-in Service.

MakelaarZelf.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes. De eigenaar heeft zelf meegebouwd in het CMS systeem bij het opzetten van de nieuwe website en beheerd de website momenteel geheel zelfstandig. Enkel het technische gedeelte verzorg ik nog, zoals bijvoorbeeld de updates van de geïnstalleerde plugins of het koppelen van de website aan nieuwe SEO tools.

Online adverteren op Google

Voor MakelaarZelf is er in 2016 een Google Ads account opgezet. Hierbij is naast naam branding en remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op de zelf verkooppakketten.

Inmiddels is de lokale markt voor de makelaar in Venlo interessanter geworden en is er ook een hoop advertentiebudget verschoven naar Facebook. Google Ads wordt momenteel enkel nog promotioneel ingezet.