Massa Bouw

Web Design en Google Adverteren.

Badkamer Specialist Venlo

Massa Bouw is een professioneel bouwbedrijf in Venlo gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en jaren 30 woningen.

Voor de website was het belangrijk dat Massa Bouw gevonden zou worden in Google op belangrijke zoekwoorden gerelateerd aan de geleverde diensten.

In 2017 is er periodiek ook geadverteerd in Google Ads, puur gericht op het verbouwen van badkamers en jaren 30 woningen. Vanwege de drukte is eind 2017 besloten om het online adverteren te stoppen.

 

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Massa Bouw contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Web Design, SEO advies en adverteren met Google Ads.

WordPress website met Divi Theme

MassaBouw.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes.

De vormgeving is uitbesteed aan een professioneel vormgever welke met het opmaken van de huisstijl van de website ook gelijk het logo heeft “ververst”, nieuw briefpapier heeft opgemaakt evenals visitekaartjes en een roll-up banner voor de promotie op beurzen.

Momenteel worden de technische updates voor MassaBouw.nl bijgehouden. Het aanmaken van nieuwe nieuwsartikelen wordt door de klant zelf gedaan.

Online adverteren op Google

Voor Massa Bouw is er in 2016 een Google Ads account opgezet. Hierbij is naast naam branding en remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op de diensten van Massa Bouw.

Inmiddels heeft Massa Bouw het erg druk en wordt Google Ads momenteel enkel nog promotioneel ingezet indien interessant.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van MassaBouw.nl.