Paintball Biggesee

Online Adverteren met Google AdWords.

Paintball Biggesee in Olpe

Paintball Biggesee is een paintball organisatie met 3 speelvelden in Sauerland, Duitsland. Met Paintball Biggesee is in januari 2018 een samenwerking gestart nadat er vanuit Paintball Biggesee ontevredenheid was over de huidige relatie welke voor hun het online adverteren beheerd. De maandelijkse kosten voor het adverteren waren veel te hoog en er was geen transparantie over de inzet versus de te betalen facturen voor het beheer van het AdWords account. Gemiddelde kosten per click nu al ruim 40% lager !! Na een ingrijpende herstructurering van het AdWords account waarbij de gewenste zoekwoorden logisch zijn ingedeeld in campagnes en advertentiegroepen, is de gemiddelde prijs per click met ruim 40% gedaald en wordt maandelijks nog maar 1/3 van het oude budget verbruikt.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Paintball Biggesee contacten voor een referentie. Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Online adverteren met Google AdWords inclusief maandelijkse rapportages en periodieke optimalisaties.

Google adverteren

Voor Paintball Biggesee is begin 2018 het gehele Google AdWords account opnieuw ingedeeld in overeenstemming met de URL structuur op de website. Hierbij is naast naam beeldadvertenties via remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op het zoeknetwerk met de meest interessante zoekwoorden. Het goed indelen van een AdWords account en dan met name een goede opsplitsing van de meest populaire zoekwoorden combinaties in aparte advertentiegroepen, verbeterd al snel de Quality Score. En hoe beter de Quality Score, des te lager worden de gemiddelde kosten per click!

Google AdWords partner

Door te voldoen aan de Google AdWords partner criteria op gebied van activiteiten en uitgaven. En het jaarlijks opnieuw behalen van de vereiste Google AdWords certificaten, ben ik sinds 2014 ben ik een gecertificeerd Google AdWords partner.
  • Gespecialiseerd in Search, Display en Mobiel.
  • Wereldwijd klanten in allerlei business sectoren.
  • Ondersteuning in Nederlands, Duits en Engels.
  • GEEN minimum advertentiebedrag vereist !!
Bekijk mijn Google Partner profiel: