SpaTotaal Wellness

SEO - SEA - Web Design - Webshop Optimalisatie

Website met Webshop

SpaTotaal is gespecialiseerd in spa onderdelen, onderhoud en reiniging. Via de webshop zijn duizenden artikelen te vinden voor spa’s en jacuzzi’s. De bestaande website was reeds in WordPress opgebouwd. Alleen was het gebruikte thema niet mobielvriendelijk en de webshop was aan groot onderhoud toe. 

Het thema is vervangen door Divi waarmee er een nieuwe website is opgebouwd. De informatie is aangevuld of verbeterd en alle mogelijke SEO verbeteringen zijn doorgevoerd. Naast de webshop is er ook een begin gemaakt met het (met regelmaat) aanmaken van nieuwe content door spa occasions online te zetten. De nieuwe website is tevens optimaal ingesteld op gebied van SEO wat een perfecte basis creëert om te starten met online adverteren middels Google Ads. Omdat dit qua marges voor de meeste producten niet zinvol is, wordt er enkel met een zeer selectief aantal zoekwoorden (combinaties) online geadverteerd.

 

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u SpaTotaal Wellness contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

SEO onderzoek en advies, Web Design, Webshop optimaliseren en online adverteren met Google Ads.

SEO onderzoek en advies

Een zeer uitgebreid zoekwoorden onderzoek is de basis geweest van een complete herstructurering van de pagina’s op de nieuwe website.

De meest interessante en relevante zoekwoorden zijn verwerkt in de verschillende pagina’s, in de (product) categorieën in de webshop en in de landingspagina’s gekoppeld aan Google Ads advertenties als op de productpagina’s.

Daarnaast zijn ook op gebied van de content verbeteringen doorgevoerd. Alle teksten zijn herschreven met een correct gebruik van de H-tags, maar bijvoorbeeld ook alle afbeeldingen zijn gecomprimeerd en de zoekwoorden opgenomen in de ALT-tags.

WordPress webdesign met Webshop optimalisatie

SpaTotaal.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes.

SpaTotaal.nl heeft een webshop met meer dan duizend artikelen online. Met de SEO verbeteringen op productniveau worden belangrijke producten, zoals de spa filters,  ook op de 1e pagina gevonden in de natuurlijke zoekresultaten.

Door het aanvullen van ontbrekende informatie worden de producten beter gevonden. Door het optimaliseren van de categorie pagina’s wordt de website op zeer interessante en hoog relevante zoekwoorden gevonden.

 

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van SpaTotaal