Tenuta Madonnina

Vakantiehuis Verhuren - SEO - Google Adverteren - Facebook Adverteren

Tenuta Madonnina op Sicilië

Op het prachtige landgoed aan de voet van de Etna op Sicilië vindt u Tenuta Madonnina waar maar liefst 8 luxe vakantiehuizen worden verhuurd. Eind 2015 kwam er vanuit Tenuta Madonnina een wens om meer eigen boekingen te gaan realiseren om minder afhankelijk te zijn van verkooppartners en tour operators. De enige manier om dit te realiseren, is door een eigen (online) community op te bouwen. Dit kan “offline” door top service te leveren op locatie, maar ook “online” middels een eigen website en natuurlijk Social Media.

Naast Social Media is er ook bewust gekozen om te gaan starten met online adverteren op Google, om zo meer potentiële nieuwe gasten naar de website te krijgen. Helaas is de huidige website niet optimaal, maar zelfs hiermee is in 2016 al meer dan 50% meer eigen boekingen gerealiseerd. Momenteel zijn er plannen om 2019 een nieuwe website te lanceren waarbij dan ook online boeken mogelijk wordt via een online reserveringssysteem. Beschikbaarheid, facturatie, betalingen en de planning rondom aankomsten, vertrekken en de schoonmaken worden door het reserveringssysteem geautomatiseerd.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Tenuta Madonnina contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Online community opbouwen en reserveringen scoren met online adverteren op Google en Facebook.

Google adverteren

Voor Tenuta Madonnina ben ik eind 2015 gestart met het gehele Google AdWords account opnieuw ingedeeld in overeenstemming met de conclusie uit het zoekwoorden onderzoek. Hierbij is naast naam beeldadvertenties via remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op het zoeknetwerk met de meest interessante zoekwoorden.

Het goed indelen van een AdWords account en dan met name een goede opsplitsing van de meest populaire zoekwoorden combinaties in aparte advertentiegroepen, verbeterd al snel de Quality Score. En hoe beter de Quality Score, des te lager worden de gemiddelde kosten per click!

Facebook adverteren

Voor Tenuta Madonnina zijn we begin 2016 ook actief begonnen om de online community op Social Media te gaan vergroten. Daar Facebook het belangrijkste kanaal was voor Tenuta is hier de hoofdfocus op gekomen.

De eerste paar advertentiecampagnes waren puur gericht op het genereren van meer likes. Zowel in Nederland maar al snel ook in het Nederlandstalige gedeelte van België. In België zijn de schoolvakanties net iets anders ingedeeld waardoor je bepaalde weken beter gevuld krijgt met reserveringen. Inmiddels is de focus verschoven van het genereren van likes naar promotie van (last minute) aanbiedingen.