Tom van den Heuvel

All-in Service met de complete ontzorging van alle online marketing activiteiten.

Grondwerker in Venlo

Tom van den Heuvel is een grondwerkbedrijf in Venlo waarvoor ik sinds 2012 alle online marketing activiteiten verzorg. Ik heb de gehele website gebouwd en zorg dat deze technisch en functioneel up to date blijft. Gedurende bepaalde perioden van het jaar verzorg ik het online adverteren. Indien er teksten en afbeeldingen van nieuwe projecten beschikbaar zijn worden hiervan projecten aangemaakt op de website, welke vervolgens gedeeld worden op social media.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u Dhr. van den Heuvel contacten voor een referentie. Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

Website gebouwd en sinds 2012 de complete ontzorging van alle online marketing activiteiten.

All-in Service

All-in Service zorgt ervoor dat u onbezorgd veilig online bent, uw website altijd up-to-date is met de beste programma’s voor SEO. Voor meer informatie bekijk de pagina All-in Service. Tomvdheuvel.nl bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes. De website scoort momenteel erg goed op de voor Tom van den Heuvel belangrijke zoekwoorden. Geregeld worden er nieuwe afbeeldingen met content aangeleverd, waarmee ik voor Tom een nieuw project aanmaak op de website. Natuurlijk worden bij ieder nieuw project ook de meest interessante zoekwoorden in de titel opgenomen.

Online adverteren op Google

Voor Tom van den Heuvel is er in 2014 een Google Ads account opgezet. Hierbij is naast naam branding en remarketing (recente website bezoekers), ook een focus geweest op verschillende diensten.

Voor een grondwerker zijn de meest gevraagde diensten verschillend per seizoen. Met Ads kan hier perfect op ingesprongen worden. Als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, gaat “tuinafval ophalen” in een straal van 20km rondom Venlo aan.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van tomvdheuvel.nl.