TSM international

SEO - SEA - Web Design

TSM international

TSM international is gespecialiseerd in vloeibare mineralen en vaste mineralen, vitamines, melkvervangers en overige gerelateerde producten en diensten voor de melkveehouderij.

Omdat naast de Nederlandse markt ook de Duitse en Deense markten erg belangrijk zijn en er een wens is om nog meer internationaal te verkopen, is er eind 2018 een nieuwe website gelanceerd in 4 talen.

De nieuwe website is optimaal ingesteld op gebied van SEO wat een perfecte basis creëert om te starten met online adverteren middels Google Ads.

 

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u TSM international contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Diensten

SEO onderzoek en advies, Website met Webshop en online adverteren met Google Ads.

SEO

Een zeer uitgebreid zoekwoorden onderzoek is de basis geweest van een complete herstructurering van de categorieën op de Nederlandse website van TSM international in 2016.

De meest interessante en relevante zoekwoorden zijn verwerkt in de verschillende pagina’s, zowel in de landingspagina’s gekoppeld aan Google Ads advertenties als op de productpagina’s.

Daarnaast zijn ook op gebied van de content verbeteringen doorgevoerd. Alle teksten zijn herschreven met een correct gebruik van de H-tags, maar bijvoorbeeld ook alle afbeeldingen zijn gecomprimeerd en de zoekwoorden opgenomen in de ALT-tags.

WordPress website met Webshop

TSMinternational.eu bestaat uit een WordPress website in combinatie met het Divi Theme van Elegant Themes.

TSMinternational.eu is beschikbaar in 4 talen.

Om het orderproces te verbeteren en efficiënter te maken is er een webshop geïmplementeerd op de website welke is omgebouwd tot een orderportaal. Hier kunnen klanten zelf hun bestellingen plaatsen. Dankzij een koppelijk met Exact Online worden alle online bestellingen automatisch verwerkt in het systeem.

 

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van TSM international.