VAG Velgen

SEO - SEA - WordPress Web Design

VAG Velgen

VAG Velgen in Venlo biedt een breed scala aan originele demo en gebruikte lichtmetalen velgen sets uit het Volkswagen en Audi segment.

In het verleden ging de verkoop in Nederland via Marktplaatsen via de verkoop in Duitsland en af en toe daarbuiten via eBay. Er was op een oude website nog ergens een link naar Marktplaats maar dat was het. Op basis van de informatie bij de advertenties op Marktplaats is er een nieuwe WordPress website gelanceerd welke tot in de puntjes optimaal is ingesteld op gebied van SEO.

De eerste resultaten zijn nog beter dan verwacht en al binnen enkele dagen is de eerste aanvraag al ontvangen via de natuurlijke (gratis) zoekresultaten. De volkswagen velgen staan allemaal online, de Audi velgen moeten nog maar worden bewust uitgestreken om met regelmaat nieuwe content te kunnen toevoegen. De website is meertalig middels een vertaalplugin. In de toekomst moeten dezelfde websites in de originele talen worden opgezet op de domeinen VAG Wheels.comVAG Felgen.de en wellicht nog op een .IT-domein.

Referentie opvragen

Indien gewenst, mag u VAG Velgen contacten voor een referentie.

Klik op het logo om de website te bezoeken.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op.

Google maar eens...

Bekijk de online prestaties van enkele webpagina's van VAG Velgen.