Webdesign Venlo

Gespecialiseerd in WordPress websites bouwen en bestaande website optimaliseren.
+31 6 3134 6661

Web Design Venlo

Ik heb reeds voor diverse opdrachtgevers nieuwe websites mogen bouwen (Web Design) en bestaande websites mogen optimaliseren (SEO).

Mijn specialisme en persoonlijke voorkeur betreft het CMS systeem WordPress, maar ook met andere CMS systemen heb ik ervaringen en kan ik u goed helpen.

Nieuwe website vanaf €50 per maand

Met een All-in Service contract krijgt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe, veilige, gebruiks- en mobielvriendelijke WordPress website inclusief hosting, beveiliging, service en onderhoud met altijd de beste plugins voor SEO.

Nieuwe website, hosting, service en support vanaf €50 p/maand

Wilt u een webshop toevoegen op uw nieuwe website, of is er SEO optimalisatie gewenst tijdens het omzetten van uw website? Dan biedt een All-in Service contract de mogelijkheid om deze extra kosten uit te strijken over de maanden waarvoor een All-in Service contract wordt afgesloten.

Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina All-in Service.

Zoekt u webdesign in Venlo?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Website Mobielvriendelijk maken

Uw bestaande website omzetten naar een mobielvriendelijke website.
lees meer

Website voor mobiel

Wilt u uw huidige website laten omzetten naar een mobielvriendelijke website? Ik zet graag uw website om naar een veilige WordPress website in combinatie met het uiterst gebruikers- en mobielvriendelijk thema Divi.

Ik maak hiervoor graag een offerte op maat tezamen met een aanbieding waarbij de kosten zijn uitgestreken over 12 of 24 maanden in combinatie met een All-in Service contract.

WordPress Web Design

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Voordelen van WordPress

25% van alle websites gebruikt WordPress.

Er zijn inmiddels meerdere manieren om een website te bouwen maar de meest populaire methode van miljoenen gebruikers, is met WordPress. WordPress heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere CMS systemen. Hier volgen, naar mijn mening, de 5 belangrijkste voordelen van WordPress.

1. Veel gebruikt

WordPress is met een ruim 25% aandeel, het populairste open-source content management systeem ter wereld. Dit betekent niet alleen dat WordPress goed moet zijn, want anders zouden niet zoveel mensen WordPress gebruiken. Maar ook dat er inmiddels een grote community van ontwikkelaars is om WordPress beter te maken.

2. WordPress is gratis

WordPress is een open-source content management systeem wat betekend dat men vrijwillig werkt aan het verbeteren van WordPress en dat het hierdoor ook gratis is te gebruiken.

3. WordPress plugins

WordPress is qua functionaliteiten eenvoudig uit te bouwen met plugins, oftewel kleine softwaretoevoeging. Dankzij de grote WordPress community zijn er inmiddels vele (gratis) plugins beschikbaar. Voor bijna elke gewenste functionaliteit is er wel een plugin te vinden en dus zijn de mogelijkheden in WordPress onbeperkt.

4. Gebruiksvriendelijk

WordPress is in het beheer gedeelte (back-end) enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met een (beknopte) uitleg kan men al snel zelf de website beheren en uitbreiden met nieuwe pagina’s en artikelen. En is er iets niet duidelijk? Dan biedt de WordPress community diverse support artikelen voor meer ondersteuning omtrent bepaalde onderdelen.

5. SEO vriendelijk

Een goede score in Google is van veel factoren afhankelijk en ook hier zijn diverse WordPress plugins beschikbaar om goede resultaten mee te boeken. Bjvoorbeeld de nummer 1 plugin op gebied van SEO verbeteringen van Yoast.

Thema Divi van Elegant Themes

Het populairste premium WP-thema ter wereld!

Divi van Elegant Themes

Uitgebreid, gebruiksvriendelijk en zeer mobielvriendelijk!

Bij het bouwen van een website dient er eerst een keuze gemaakt te worden omtrent het gewenste CMS systeem. Het CMS systeem heeft invloed op de technische aspecten van de website. Voor de vormgeving en bepaalde functionaliteiten dient men een gewenst thema te selecteren. Sommige thema’s zijn allesbehalve gebruiksvriendelijk en andere templates zijn weer slecht geprogrammeerd/gecodeerd. Op basis van mijn ervaringen ben ik zelf al snel uitgekomen bij de aanbieder Elegant Themes en daar is in 2014 het thema Divi ontwikkeld, wat naar mijn mening tot op heden het beste thema is voor WordPress. Uitgebreid, gebruiksvriendelijk en zeer mobielvriendelijk!