Website laten maken

All-in Service zorgt ervoor dat u onbezorgd veilig online bent, uw website altijd up-to-date is met de beste programma's voor SEO.
+31 6 3134 6661

Mobiele website laten maken

Met een All-in Service contract krijgt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe, veilige, gebruiks- en mobielvriendelijke WordPress website inclusief hosting, beveiliging, service en onderhoud met altijd de beste plugins voor SEO.

Nieuwe website, hosting, service en support vanaf €50 p/maand

Wilt u een webshop toevoegen op uw nieuwe website, of is er SEO optimalisatie gewenst tijdens het omzetten van uw website? Dan biedt een All-in Service contract de mogelijkheid om deze extra kosten uit te strijken over de maanden waarvoor een All-in Service contract wordt afgesloten.

Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina All-in Service.

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Website laten maken - Hosting

All-in Service inclusief hosting website met onbeperkt aantal emailadressen, subdomeinen, databases en een gratis SSL certificaat.

Hosting website

All-in Service is inclusief de hosting van uw website met ondermeer:

  • onbeperkt aantal mailadressen
  • onbeperkt aantal subdomeinen
  • onbeperkt aantal databases
  • gratis SSL certificaat 

Standaard wordt er een Linux hostingpakket aan uw domein gekoppeld waar 5.000 MB schijfruimte beschikbaar is en 150 GB data-uitwisseling tussen de server en de website is toegestaan, per maand! Dat is voor al mijn relaties tot op heden ruim voldoende geweest. Ik adviseer u hierin graag en indien toch meer schijfruimte of data-uitwisseling nodig of gewenst is, dan kan dat.

Website laten maken - Beveiliging

All-in Service biedt beveiliging met een SSL verbinding en diverse programma's voor SPAM en andere online gevaren.

Inclusief gratis SSL certificaat

Veel hosting aanbieders vragen een (flinke) vergoeding voor het aanvragen en installeren van een SSL certificaat welke nodig is om de website op HTTPS te kunnen aanbieden. Bij een All-in Service contract wordt een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt geactiveerd welke om de 3 maanden ververst dient te worden. Indien u een ander certificaat nodig heeft of wilt, dan adviseer en help ik u graag. Meer informatie over SSL vindt u hier.

Naast een veilige verbinding kan met bepaalde plugins de website veiliger gemaakt worden. Bijvoorbeeld door het verplaatsen van het “standaard” login scherm naar een andere url. Met een anti SPAM programma. Of door het aantal inlogpogingen te limiteren tot x aantal per IP-adres.

Website laten maken - Service

All-in Service betekend automatische back-ups van de website en hulp bij problemen met de mail of de website.

All-in Service voor uw website en mail

Afhankelijk van programma’s op uw website en hoe vaak u nieuwe content aan de website toevoegt of verbetert, zal in overleg de automatische backup worden ingesteld op dagelijks, wekelijks of maandelijks. Indien er problemen zijn met de website zal de laatst opgeslagen versie van de backup worden gebruikt bij het herstellen van het probleem.

Vanuit het hostingpakket kunt u een onbeperkt aantal mailadressen aanmaken en ik help u graag bij de inrichting hiervan. Wilt u automatisch een cc ontvangen van elke mail verstuurd vanaf uw telefoon? Of een apart mailadres gebruiken voor bestellingen, klachten of support? Met een All-in Service contract kunt u voor al uw problemen, vragen en wensen omtrent uw mail bij mij terecht.

Website laten maken - Onderhoud

All-in Service biedt onderhoud met maandelijkse updates van alle programma’s, het gebruikte thema en altijd de beste plugins voor SEO.

Uw nieuwe website is altijd up-to-date

Met een All-in Service contract wordt uw website maandelijks geüpdatet. Hierbij wordt zowel het CMS systeem geüpdatet, maar ook alle reeds geïnstalleerde thema’s en plugins.

Altijd de beste plugins voor SEO

Ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van de prestaties in de zoekmachines (SEO). Op gebied van SEO zullen altijd de beste plugins worden geïnstalleerd. Indien er een nieuwe plugin beschikbaar komt zal deze met de opvolgende maandelijkse update worden geïnstalleerd.

Zo weet u zeker dat uw website altijd technisch in orde is en uw inzet op het gebied van content beloond wordt!

Website laten maken - Extra Diensten

Hosting, beveiliging, service en onderhoud zijn afgedekt en advies is altijd GRATIS.

Advies is altijd gratis!

Met een All-in Service contract is de hosting, beveiliging, service en onderhoud afgedekt. Technisch staat alles altijd goed, inhoudelijk wordt het opgeleverd op basis van uw input. Diverse handleidingen voor het gebruik van de belangrijkste SEO plugins zijn beschikbaar en advies is altijd gratis!

Wilt u meer uit uw website halen met SEO verbeteringen? Of wilt u de online activiteiten uitbreiden met een webshop? Dan maak ik graag een offerte voor het meerwerk. Indien gewenst met een aanbieding om de contractperiode te verlengen en de kosten voor de werkzaamheden over meerdere maanden uit te strijken. Alles is bespreekbaar.

Strippenkaart 10 of 40 uur

Wanneer u regelmatig gebruik wilt maken van mijn diensten, dan kunt u ook een strippenkaart afnemen. U betaald dan vooraf een bedrag voor 10 of 40 uur, natuurlijk tegen een aangepast tarief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.