Toerisme

Freelance activiteiten gerelateerd aan management en marketing voor campings, vakantieparken en de verhuur van vakantiehuizen.
+31 6 3134 6661

Camping Management en Vakantiehuis Verhuren

Naast mijn affiniteit voor online marketing heb ik ook een enorme passie voor campings, vakantieparken en vakantiehuizen. Sinds 2009 ben ik als freelancer actief in het toerisme op het gebied van vakantiepark en camping management. Maar ook met het verhuren van een vakantiehuis help ik u graag!

Mijn favoriete vakantieland is Italië en vanzelfsprekend zijn veel activiteiten op dat land gericht, of vanuit dat land gericht op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Maar ook in andere landen van Europa ben ik actief. Er zijn campings in Duitsland welke ik ondersteun op gebied van management, marketing en verkoop. Maar ook vakantiehuiseigenaren in Frankrijk of Denemarken ondersteun ik bij het genereren van meer reserveringen.

Heeft u een toeristische onderneming?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Camping Management

Ondersteuning op gebied van management, marketing en verkoop voor campings en vakantieparken.
lees meer

Camping management, marketing en verkoop

Sinds 2009 ben ik actief op gebied van camping management en biedt ik ondersteuning op gebied van marketing en de verkoop.

De samenwerkingen zijn allemaal verschillend. Soms betreft het een interim project waarbij ik als kwaliteitsmanager de gastervaringen verbeter. In andere gevallen betreft het een langdurige samenwerking en verzorg ik de gehele online marketing in Nederland, België en overige landen in Europa als verkooppartner.

Ervaringen in toerisme

Voor meer informatie rondom mijn ervaringen in toerisme verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Vakantiehuis Verhuren

Ondersteuning op gebied van een vakantiehuis verhuren op de Europese markt.
lees meer

Vakantiehuis verhuren

Heeft u een vakantiehuis in Europa en wilt u dit gaan verhuren aan particulieren? Of verhuurt u uw vakantiehuis al via diverse kanalen en wilt u graag minder afhankelijk worden van uw verkooppartners? Dan help ik u graag!

Indien u uw vakantiehuis wilt gaan verhuren heeft u als eerste een goede, mobielvriendelijke website nodig om de potentiële gasten te kunnen informeren, hun de mogelijkheid bieden om u te kunnen contacteren indien er vragen zijn en waar ze natuurlijk kunnen reserveren. De website van uw vakantiehuis vormt de basis van alle overige activiteiten gerelateerd aan de marketing en de verkoop.

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van verkooppartners waardoor uw woning al snel op verschillende kanalen te boeken zal zijn, maar waarvoor u wel een gedeelte marge zult moeten afstaan. Een groot nadeel van verkooppartners is dat u er afhankelijk van kan worden en indien er vanuit de partner geen juiste focus is voor uw accommodatie, dan kan dit al snel vervelende gevolgen hebben. Daarom is het ook altijd mijn advies om een eigen community op te bouwen.

Meer reserveringen via uw eigen website

Zelf een community opbouwen zal op korte termijn niet direct leiden tot meer boekingen maar u bouwt voor de lange termijn wel een zeer waardevolle sales tool op. Het moet gezien worden als een investering voor het opbouwen en onderhouden van de klantbetrokkenheid om op de lange termijn meer eigen boekingen te realiseren en minder afhankelijk te zijn van verkooppartners.

Om een (online) community op te kunnen bouwen heeft u een goede website nodig, dit is de basis waaraan alle overige e-marketingactiviteiten gerelateerd zijn. Daarnaast is Facebook het meest interessante platform op gebied van social media waar je vooral de betrokkenheid van de volgers kunt onderhouden.

Om de betrouwbaarheid vervolgens te verhogen zijn reviews uiterst belangrijk. De reviews in uw Google Mijn Bedrijven pagina zijn gezien de vertoningen in de Google Search en Google Maps erg belangrijk en wordt ook steeds vaker gebruikt. Voor de Nederlandse markt is het platform Zoover erg populair en voor de buitenlandse markten is TripAdvisor erg populair.

Referenties Toerisme

Hieronder vindt u enkele referenties op gebied van toerisme.