Camping Management

Ondersteuning op gebied van management, marketing en verkoop voor campings en vakantieparken.
+31 6 3134 6661

Camping management, marketing en verkoop

Sinds 2009 ben ik actief op gebied van camping management en bied ik ondersteuning op gebied van management, marketing en de verkoop.

De samenwerkingen zijn allemaal verschillend. Soms betreft het een interim project waarbij ik als kwaliteitsmanager de gastervaringen verbeter. In andere gevallen betreft het een langdurige samenwerking en verzorg ik de gehele online marketing in Nederland, België en overige landen in Europa als verkooppartner.

Ervaringen in toerisme

Voor meer informatie rondom mijn ervaringen op gebied van camping management verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Heeft u een camping of vakantiepark?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Marketing Camping

Ondersteuning op gebied van marketing voor campings en vakantieparken.

Marketing voor campings en vakantieparken

Als online marketeer ben ik gespecialiseerd in de marketing voor campings en vakantieparken.

Voor verschillende relaties verzorg ik de gehele online marketing in Nederland en overige landen in Europa. Dit kan als verkooppartner op basis van commissies maar natuurlijk ook als online marketeer tegen een vaste vergoeding.

Ik bied hierbij ondersteuning in de talen Engels, Duits, Deens en Italiaans.

Online adverteren in Europa

Nederlandse campings ondersteun ik middels het online adverteren met Google Ads in verschillende landen in Europa. Duitsland is natuurlijk een erg populair land maar ook Denemarken, België en de UK kunnen interessant zijn.

Buitenlandse campings ondersteun ik voornamelijk met de online promotie op de Nederlandse en Belgische markt. Indien er nog geen Nederlandstalige variant van de website beschikbaar is dan verzorg ik de vertalingen en implementeer het in een bestaande website, of bouw een nieuwe website op een .nl domein.

Website voor Camping

Goed presterende mobielvriendelijke websites voor een camping inclusief online reserveringssysteem.

Website voor camping of vakantiepark

Een website voor een camping of vakantiepark heeft 3 belangrijke functies. De website moet potentiële gasten informeren omtrent wat er op en rondom de camping te doen is. De website moet op iedere pagina de mogelijkheid bieden om de camping te contacteren. Maar het belangrijkste is natuurlijk de mogelijkheid om te kunnen reserveren.

Naast de belangrijkste functies is natuurlijk de “beleving” ook erg belangrijk. Een potentiële familie moet natuurlijk ook enthousiast worden na een bezoek op de website. Afbeeldingen zijn hierbij een cruciaal onderdeel maar tegenwoordig zijn de prestaties van een website ook erg belangrijk. Een website moet mobielvriendelijk zijn en natuurlijk ook snel laden, daarnaast moet het ook logisch en eenvoudig zijn om tussen de verschillende pagina’s te navigeren.

Website camping met online reserveringssysteem

Het genereren van reserveringen kan op verschillende manieren. Een veel gebruikte manier is een contactformulier waarbij belangrijke vragen zoals de periode, het aantal personen, de gewenste plek of accommodatie zijn opgenomen in het formulier. Dit werkt prima maar heeft een groot nadeel, de reservering is nog niet verwerkt in het reserveringssysteem van de camping of het vakantiepark. Daarnaast biedt een contactformulier ook geen inzage in de daadwerkelijke beschikbaarheid.

Het beste is om een reserveringssysteem te integreren in de website. Potentiële kunnen dan direct de beschikbaarheid zien, de totaalprijs van de door hun gewenste reservering en direct een reservering plaatsen. De reservering wordt dan vaak direct bevestigd en ook de aanbetaling kan al direct afgehandeld zijn.

Referenties Toerisme

Hieronder vindt u enkele referenties op gebied van toerisme.