Vakantiehuis Verhuren

Persoonlijke aandacht bij het verhuren van een vakantiehuis op de Europese markt met uw eigen website.
+31 6 3134 6661

Vakantiehuis verhuren

Heeft u een vakantiehuis in Europa en wilt u dit gaan verhuren? Of verhuurt u uw vakantiehuis al via touroperators en verzamelwebsitesals Booking.com waar commissies betaald moeten worden en wilt u graag minder afhankelijk worden van uw verkooppartners? Dan help ik u graag!

Indien u uw vakantiehuis wilt gaan verhuren heeft u als eerste een goede, mobielvriendelijke website nodig om de potentiële gasten te kunnen informeren, hun de mogelijkheid bieden om u te kunnen contacteren indien er vragen zijn en waar ze natuurlijk kunnen reserveren. De website van uw vakantiehuis vormt de basis van alle overige activiteiten gerelateerd aan de marketing en de verkoop.

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van verkooppartners waardoor uw woning al snel op verschillende kanalen te boeken zal zijn, maar waarvoor u wel een gedeelte marge zult moeten afstaan. Een groot nadeel van verkooppartners is dat u er afhankelijk van kan worden en indien er vanuit de partner geen juiste focus is voor uw accommodatie, dan kan dit al snel vervelende gevolgen hebben. Daarom is het ook altijd mijn advies om een eigen community op te bouwen.

Website voor verhuur vakantiehuis

Voor Tenuta Madonnina is er begin 2019 een nieuwe WordPress website gelanceerd. De oude website was niet mobielvriendelijk en technisch gezien waren er enkele beperkingen waardoor de laadsnelheid erg traag was en de algemene gebruiksvriendelijkheid laag.

Omdat naast de Nederlandse families ook de families uit andere Europese landen erg belangrijk zijn om een goede bezetting te realiseren, buiten de Nederlandse schoolvakanties is de de website ook beschikbaar in het Engels en in het Duits.

Inmiddels wordt de website middels Google Ads online gepromoot in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Benieuwd naar de resultaten?

Klik HIER om de nieuwe website te bezoeken.

Heeft u een vakantiehuis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Marketing Vakantiehuis

Ondersteuning op gebied van marketing voor vakantiehuis eigenaren.

Marketing voor vakantiehuis

Als online marketeer ben ik gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen op de Europese markt. Met een eigen website en met persoonlijke aandacht.

Voor verschillende relaties verzorg ik de gehele online marketing in meerdere landen in Europa. Als gecertificeerd Google Ads partner gespecialiseerd in toerisme weet ik wat werkt en wat niet.

Ik bied bij de verzorging van de marketing ondersteuning in de talen Engels, Duits, Deens en Italiaans.

Vakantiehuis online adverteren in Europa

Nederlandse vakantiehuis eigenaren ondersteun ik middels het online adverteren met Google Ads in verschillende landen in Europa. Duitsland is natuurlijk een erg populair land maar ook Denemarken, België en de UK kunnen interessant zijn omdat ze andere vakantieperiodes hebben dan in Nederland.

Buitenlandse vakantiehuis eigenaren ondersteun ik voornamelijk met de online promotie op de Nederlandse en Belgische markt. Indien er nog geen Nederlandstalige variant van de website beschikbaar is dan verzorg ik de vertalingen en implementeer het in een bestaande website, of bouw een nieuwe website op een .nl domein.

Website voor Vakantiehuis

Goed presterende mobielvriendelijke website voor een vakantiehuis, indien gewenst inclusief online reserveringssysteem.

Website voor vakantiewoning

Een website voor een vakantiehuis heeft 3 belangrijke functies. De website moet potentiële gasten informeren omtrent wat er in en rondom het vakantiehuis te doen is. De website moet op iedere pagina de mogelijkheid bieden om het vakantiehuis te contacteren. Maar het belangrijkste is natuurlijk de mogelijkheid om te kunnen reserveren.

Naast de belangrijkste functies is natuurlijk de “beleving” ook erg belangrijk. Een potentiële familie moet natuurlijk ook enthousiast worden na een bezoek op de website. Afbeeldingen zijn hierbij een cruciaal onderdeel maar tegenwoordig zijn de prestaties van een website ook erg belangrijk. Een website moet mobielvriendelijk zijn en natuurlijk ook snel laden, daarnaast moet het ook logisch en eenvoudig zijn om tussen de verschillende pagina’s te navigeren.

Website vakantiehuis met online reserveringssysteem

Het genereren van reserveringen kan op verschillende manieren. Een veel gebruikte manier is een contactformulier waarbij belangrijke vragen zoals de periode, het aantal personen, de gewenste accommodatie zijn opgenomen in het formulier. Dit werkt prima maar heeft een groot nadeel, de reservering is nog niet verwerkt in het reserveringssysteem van het vakantiehuis. Daarnaast biedt een contactformulier ook geen inzage in de daadwerkelijke beschikbaarheid.

Het beste is om een reserveringssysteem te integreren in de website. Potentiële kunnen dan direct de beschikbaarheid zien, de totaalprijs van de door hun gewenste reservering en direct een reservering plaatsen. De reservering wordt dan vaak direct bevestigd en ook de aanbetaling kan al direct afgehandeld zijn.

Referenties Toerisme

Hieronder vindt u enkele referenties op gebied van toerisme.