Webshop uitbesteden

Commissie over online verkopen

Ik beheer en optimaliseer diverse webshops en verzorg de gehele online marketing voor diverse ondernemingen. Ik werk met verschillende samenwerkingsafspraken, wie de eigenaar van het domein is bepaald een hoop.

Bestaande website verbeteren

Indien ik geen eigenaar ben van het domein, dan ontvang ik altijd als basis een vaste commissie gemeten over de bruto omzet van de webshop. Indien gewenst of nodig kan de commissie ook per productcategorie bepaald worden. Google Ads kosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar van het domein. Omdat mijn SEO inspanningen vaak later een leuke/serieuze inkomstenbron worden, is een afkoopsom bij een eenzijdige opzegging een vereiste.

Nieuwe website nodig?

In het geval dat er een nieuwe webshop gewenst is, dan word ik daar bij voorkeur eigenaar van en verzorgt mijn relatie de logistieke afhandeling. Ik word dan de exclusieve wederverkoper online. Vanzelfsprekend word de webshop geheel in de gewenste huisstijl opgemaakt. Gelinkt aan jouw onderneming? Of juist niet, om conflicten met bestaande klanten te vermijden i.v.m. afwijkende online prijzen? Bulkkortingen, gratis verzending vanaf? 

Online verkopen zonder zorgen

Alles is mogelijk…

Belangrijkste is dat er voldoende marge is om te delen. Het moet voor beide partijen lonen en interessant zijn. 

Ik hoor graag wat jouw business is en met welke oplossing, product of dienst jij denkt te kunnen knallen. Is er al een website? Domein?

Stuur mij even de belangrijkste info en dan heel belangrijk: Welk bedrag of commissie kun je missen? Welk deel van de opbrengst heb je over voor de gehele uitbesteding van de online marketing? Wat zijn de meest interessante productgroepen? Concurrentie?

Voor mij zal er bij de start van een nieuwe samenwerking een flinke investering vereist zijn in de vorm van tijd. Ik ben dus wel selectief in mijn projecten. Een nieuwe website is vaak wel beter en heeft ook mijn voorkeur. Dropship uit China wil ik niks mee te maken hebben. Niche markten zijn altijd het leukst.Een business die al loopt en online verbeterd en/of uitgebreid kan worden is perfect. 

Ik zou zeggen… Verras me met jouw voorstel…

SEO

Hoger in Google met SEO optimalisatie.

Zoekmachine marketing is een breed begrip waar tegenwoordig vele verschillende activiteiten in thuis horen, waaronder zoekmachine optimalisatie of beter bekend als SEO optimalisatie.

Afhankelijk van uw ambities en het aanwezige concurrentieveld kan een juiste instelling van verschillende onderdelen van uw website, sterk bepalend zijn voor uw prestaties in de diverse zoekmachines.

SEA

Score direct resultaten met online adverteren middels Google Ads!

Ik kan uw Google Ads account opzetten en uw campagnes, zoekwoorden en advertenties optimaliseren en uitbreiden. Belangrijk zijn uw verwachtingen van het online adverteren, het beschikbare advertentiebudget, inzicht in de doelgroep, de zoekwoorden en de huidige status van uw website. Zodra deze factoren positief aanwezig zijn, kan er gestart worden met online adverteren.

Google Specialist

Om op gebied van SEO en SEA goed te kunnen presteren gebruik ik diverse Google programma’s. Online adverteren kan met Google Ads. Met een Google Analytics account krijgt u meer inzage in de prestaties van uw website.

Door uw website te koppelen aan een Google Search Console account krijgt u meer inzage over de link tussen Google en uw website. Is uw website mobielvriendelijk? Welke zoekopdrachten worden gebruikt alvorens men op uw website uitkomt en welke ranking heeft uw website met deze zoekopdrachten?

Heeft u al een Google Mijn Bedrijf pagina? Ik kan deze voor u optimaliseren en ik help u ook graag om meer reviews te scoren in Google!

Meten is weten

Om uw prestaties ook perfect te kunnen meten is het belangrijk om alle Google producten ook met elkaar te koppelen.

Zo kan met een koppeling tussen Google Ads en Google Analytics bepaalde specifieke informatie over de prestaties van het betaalde verkeer direct inzichtelijk worden in beide accounts.

Door Google Search console te koppelen aan uw Google Analytics account wordt gedetailleerde informatie over de gebruikte zoekopdrachten inzichtelijk in Google Analytics en Google Ads.

Door uw Google Mijn Bedrijven pagina te koppelen aan Google Ads wordt uw telefoonnummer en adres zichtbaar in uw advertenties.