Zoekmachine Optimalisatie

Zoekwoorden analyse

SEO strategie bepalen

Technische verbeteringen

content verbeteringen

Zoekwoorden Analyse

Zoekmachine optimalisatie begint met een zoekwoorden analyse. Voordat er namelijk überhaupt gestart kan worden met het doorvoeren van SEO verbeteringen of met online adverteren, is het natuurlijk wel handig om te weten welke zoekwoorden (combinaties) voor uw onderneming interessant zijn.

Een zoekwoorden analyse geeft inzage wat het gemiddeld aantal zoekopdrachten per maand zijn van zoekwoorden (combinaties). Maar ook in de aanwezige concurrentie, eventuele (seizoen) trends en het benodigde bod om op de eerste pagina te komen middels het online adverteren met Google Ads.

Zoekmachine Optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie komt uw website hoger in Google. Middels een SEO check komt er meer inzage in de meest kritieke en meest invloedrijke SEO verbeteringen voor uw website.

De technische verbeteringen zijn eigenlijk altijd urgent en worden vaak direct doorgevoerd. De content verbeteringen worden, afhankelijk van de omvang en impact, stapsgewijs doorgevoerd.

Hoe zoeken uw klanten online

De selectie van de juiste zoekwoorden zijn uiteindelijk bepalend of uw website gemakkelijk gevonden wordt door de gewenste doelgroep.

Is de inhoud logisch

Een overzichtelijke opmaak van een landingspagina helpt gebruikers én Google snel en gemakkelijk de inhoud te vinden waar naar gezocht wordt.

Wat is de laadsnelheid

De laadsnelheid van een website heeft veel invloed op de online prestaties. Enkele seconden vertraging in het laden kan al tot gevolg hebben dat een bezoeker afhaakt.

Call to Action

Het is fijn als een landingspagina veel bezoekers heeft maar uiteindelijk draait het om conversies scoren! Voeg een Call to Action knop toe aan iedere landingspagina.

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Google wordt steeds slimmer

En dat gaat in een rap tempo! De tijd dat we oneindig veel META keywords konden toevoegen om beter te scoren in Google is toch echt voorbij. Google trapt daar niet meer in en heeft inmiddels een erg intelligent systeem om websites te kunnen beoordelen.

De relevantie van de content wint altijd. Maar ook de gebruiksvriendelijkheid van de website voor tablet en smartphone heeft invloed op de positionering in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie specialist Venlo (Limburg)

Ik help u graag met het optimaliseren van uw website voor betere prestaties in Google.

Met een SEO check en een zoekwoorden onderzoek kan ik u helpen om meer online conversies te scoren!

Sinds 2004 voer ik de onderstaande SEO diensten met regelmaat uit voor ZZP-ers en MKB.

zoekwoorden analyse

Met een zoekwoorden analyse weet u precies welke zoekwoorden interessant zijn voor uw onderneming. Vaak is de volgorde van de zoekwoorden bepalend in een zoekopdracht. Het zoekvolume is belangrijk maar uiteindelijk draait het allemaal om relevantie!

SEO Strategie bepalen

Bij het bepalen van een SEO strategie is het belangrijk dat er naar alle online prestaties wordt gekeken. Maar ook naar de organisatie zelf, de doelgroep, het aanbod, etc. Welke zoekwoorden gebruiken uw klanten? Wat is uw belangrijkste product en/of dienst?

url structuur verbeteren

Het optimaliseren van de URL structuur betreft het overzichtelijk én logisch opbouwen van de website. Door de belangrijkste en interessantste zoekwoorden in de URL structuur van de website op te nemen, wordt de website overzichtelijker en beter gevonden.

Technische verbeteringen

Technische verbeteringen op een website betreffen alle SEO verbeteringen op gebied van de gebruiksvriendelijkheid, de mobielvriendelijkheid, de laadsnelheid en de veiligheid.

Content verbeteringen

Content verbeteringen betreffen alle SEO verbeteringen gerelateerd aan de content op een bepaalde webpagina, zowel op gebied van de teksten als op gebied van de afbeeldingen.

Link Building

Met link building creëert u externe verbeteringen met andere websites en op Social Media  linkjes naar uw eigen website. De kwaliteit van de website waarmee gelinkt wordt heeft invloed op de score.

Wat zeggen mijn relaties

Roeland heeft mij geholpen met het opzetten van verschillende Google Ads campagnes. Het staat nu goed ingericht en kan er zelf mee aan de slag. Erg blij mee! Roeland is professioneel, reageert snel, denkt mee, neemt de tijd voor je en legt waar nodig uit. Een aanrader! Bedankt Roeland.
Sabrina Brinkhorst
Sabrina Brinkhorst
08:55 28 Jun 21
Roeland heeft me snel en goed geholpen met het inrichten van Google Analytics.
Sander Krijnen
Sander Krijnen
07:42 18 Jun 21
Prettig om mee samen te werken, altijd snelle reactie & hebben verstand van zaken.
ROS Marketing
ROS Marketing
18:30 12 May 21
Goed geholpen door Roeland. Hij heeft zeer veel ervaring met google en toont interesse in je bedrijf waardoor hij goed te werk kan gaan. Een aanrader!
Raymond van der Knaap
Raymond van der Knaap
11:02 10 May 21
Roeland heeft mijn Google Ads campagne opnieuw opgezet, waardoor mijn omzet verdrievoudigde. Hij werkt goed samen, luistert naar wat je nodig hebt, legt stappen en effecten helder uit. Aanbevolen!
Gerarda van der Veen
Gerarda van der Veen
07:22 22 Apr 21
Roeland is professioneel en heeft verstand van zaken. een aanrader!
fabiano mauro
fabiano mauro
15:09 21 Apr 21
Roeland is een professionele en vakkundige SEO en SEA expert waar ik graag mee samen werk. Zijn altijd up-to-date kennis en gedrevenheid zorgen voor een fijne samenwerking. Naast adviseren en uitvoeren legt hij me graag bepaalde materie meer in detail uit. Hierdoor groei ik ook zelf in mijn Google kennis!
Job van Aalst
Job van Aalst
09:01 13 Apr 21
Ik ben blij dat ik Roeland ben tegen gekomen op het internet. Eindelijk iemand die doet wat er moet gebeuren, meedenkt en zijn beloftes nakomt. De resultaten zijn in stijgende lijn. Super! Dank je wel Roeland!
Sieraden & Co
Sieraden & Co
16:31 07 Apr 21
Goede ervaring met Roeland. Hij zit overal bovenop en beantwoord vragen snel. Google Ads is nu logisch ingedeeld, en de resultaten steeds beter! Zeker een aanrader!
Roy
Roy
18:16 05 Mar 21
Roeland is een zeer professioneel en kundig persoon. Hij heeft in zeer korte tijd goedlopende campagnes voor ons bedrijf opgezet. Hij werkt snel, doelgericht en denkt goed mee. Ik kan Roeland voor de volle 100% aanraden!
Loesje
Loesje
10:45 21 Jan 21
Roeland is een fijne en rustige Google specialist. Ik moest een aantal zaken omzetten en advies inwinnen over o.a. advertising. Roeland heeft alles keurig ingericht en aangepast. Geeft advies op maat en alleen advies wat past bij jouw bedrijf / bedrijfsgrootte. Heel erg prettig samengewerkt. Bedankt !
Saskia Jansen
Saskia Jansen
07:18 23 Sep 20
Ik gaf een vermogen aan Google Ads uit en draaide bijna 1 op 1, dikke verlief dus. Na interventie van Roeland draai ik 1 op 10 en dan wordt het lachen!!!! Absoluut 5 sterren waard.
Painting by Gene
Painting by Gene
14:23 09 Sep 20
Nog nooit iemand in deze branche meegemaakt die dit zo kan als RoelandEenmaal bij Roeland geweest ??Dan wil je geen ander meerBeloofd!Dankje Roeland gr Tina
Tina PMU Specialiste
Tina PMU Specialiste
09:29 28 Jul 20
Wil je ook hoger in google zou ik Roelland bellen ik noem hem de google docter bedankt Roelland.
p sampers
p sampers
18:07 23 Jul 20
Ik kan iedereen een samenwerking met Roeland aanbevelen. Hij is een vakman die weet waar hij het over heeft. Hij staat altijd klaar voor al onze vragen en pakt alles snel op. Kortom, een prettige samenwerking die zijn vruchten afwerpt!
Jody Hulzebos
Jody Hulzebos
07:24 21 Jul 20
Na veel geld geïnvesteerd te hebben in de meest GROOTSTE prutsers eindelijk simpelweg bij Roeland terecht gekomen. Die mij enorm goed heeft geholpen, hij werkt professioneel en houd je op de hoogte van alles wat hij doet en aanpast. Na mijn ervaring alles top , altijd bereikbaar en actief. Echt een aanrader
Mickey Hermse
Mickey Hermse
19:42 11 Jul 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Amber Schuurman (Tjee)
Amber Schuurman (Tjee)
15:13 17 Feb 20
Wim van den Hout
Wim van den Hout
15:00 16 Feb 20
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Daniels
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19

Zoekmachine Optimalisatie uitbesteden?

Anders dan vele andere SEO specialisten werk ik niet met contracten en dure abonnementen waar u een jaar of langer aan vast zit.

Het is gewoon simpel uurtje factuurtje waarbij u vooraf van mij te horen krijgt hoeveel tijd ik nodig heb om uw probleem te kunnen oplossen. Na uw akkoord begin ik pas met mij diensten.

Mijn advies is altijd gratis!

Bij nieuwe relaties is mijn werkwijze altijd hetzelfde. U heeft een hulpvraag. Ik werk een plan van aanpak uit hoe ik u zou kunnen helpen. Gedurende een intakegesprek kan er persoonlijk kennis worden gemaakt en mijn plan van aanpak inclusief de offerte/tijdsopgave worden besproken. Na uw akkoord zal er pas een start gemaakt worden. Tot aan de start is alle benodigde tijd voor mijn rekening!

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

Google Ads uitbesteden - Google Ads Freelance

Heb je een vraag over Google Ads? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland Bull

Roeland Bull - LinkedIn
Open chat