Bedankt

Adres

Hakkesstraat 32
5916 PX. Venlo
Nederland

Ik heb uw vraag ontvangen!

Ik streef er naar om u binnen 24 uur een passende reactie te geven.

Heeft u nog een vraag? Dan hoor ik het graag!

Geen dure abonnementen

Anders dan vele andere SEO en SEA specialisten werk ik niet met contracten en dure abonnementen waar u een jaar of langer aan vast zit.

Het is gewoon simpel uurtje factuurtje waarbij u vooraf van mij te horen krijgt hoeveel tijd ik nodig heb om uw probleem te kunnen oplossen. Na uw akkoord begin ik pas met mij diensten.

$

STEL UW VRAAG

PLAN VAN AANPAK

INTAKEGESPREK

UW AKKOORD

START!

Veelgestelde vragen

Is een SEO check echt helemaal gratis?

Jazeker! Een SEO check van uw website geeft mij direct inzicht van de huidige status van uw website en de mogelijke SEO verbeteringen.

Een SEO check valt onder Advies en dat is bij mij altijd gratis!

Welk uurtarief wordt er berekend?

Mijn normale uurtarief is €75 exclusief BTW.

Omdat ik 99% van mijn klanten of met meerdere dingen tegelijk help, of voor een langere periode blijf begeleiden. Bied ik ook een vooraf betaalde strippenkaart van 10 uur aan voor €700 ex. BTW.

Kan ik ook een nieuwe website krijgen?

Jazeker! Alleen bouw ik deze zelf niet…

Ik ben van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Mijn kracht ligt op gebied van SEO en Online Adverteren. Voor het bouwen van websites werk ik met twee marketingbureaus samen, elke ook weer op zijn eigen manier gespecialiseerd. Afhankelijk van uw wensen verwijs ik u graag door naar de juiste partij voor uw nieuwe website!

Is Online Adverteren niet ontzettend duur?

Dat bepaald u helemaal zelf. Al vanaf €1 per dag kan ik voor u direct resultaten boeken. De keuze in de actieve zoekwoorden tezamen met enkele belangrijke instellingen zoals het te targetten zoekgebied en de actieve tijden/dagen hebben een grote invloed op het benodigde budget.

Kan ik Google Ads niet zelf regelen?

Dat kan natuurlijk altijd. Google Ads advisteert op gebied van mogelijke optimalisaties in een account. Maar de vraag is hier, is Google wel te vertrouwen?

De ervaring leert dat indien men kiest om alle voorgestelde “verbeteringen” zomaar door te voeren, er al snel veel advertentiebudget verdwijnt naar dure klikjes.

Zijn er vereiste aan een website om te adverteren?

Nee, met iedere website kan er direct gestart worden met adverteren. Maar het is wel raadzaam om de pagina’s waar betaald verkeer op uitkomt te optimaliseren!

In het kort. Het maximale bod (CPC) wat u over heeft voor een bepaald zoekwoord en de kwaliteitscore bepalen de uiteindelijke positionering. Hoe beter de advertenties aansluiten bij de landingspagina, des te hoger wordt de kwaliteitsscore en des te lager de gemiddelde kosten per klik.

Welke specialisme heeft u in Google Ads

Mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig budget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Door periodiek te optimaliseren worden de kosten per klik alsmaar lager. Hierdoor kan er met hetzelfde budget een steeds groter bereik worden gecreëerd en meer coversies worden gescoord.

Moet ik een contract tekenen?

Nee! Ik werk niet met contracten of dure abonnementen…

Indien u niet tevreden bent over mijn diensten, dan bent u altijd vrij om te gaan. U zou echter wel de eerste relatie zijn, al mijn relaties zijn vanaf dag 1 van de samenwerking nog steeds bij mij gebleven. 

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png" place_name="roelandbull.nl | SEO - Online Adverteren - Google Specialist" place_id="ChIJe8qn6TBbx0cRgfwII1MDCZk" reviews_lang="nl" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Heeft u een vraag?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

Ik help u graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland

Open chat