Google Ads uitbesteden

Wil je Google Ads uitbesteden en ben je op zoek naar een ervaren freelance Google Ads specialist? Ik ben sinds 2014 een gecertificeerd Google Ads Partner en ik werk niet met dure abonnementen waar men een jaar of langer aan vast zit…

Ik kan een nieuw Google Ads account optimaal inrichten en opstarten. Of een bestaande Google Ads account verbeteren en binnen 24 uur heb ik de eerste besparingen gerealiseerd door instellingen te verbeteren en advertentiegroepen logisch in te delen. Waar nodig en gewenst pas ik ook (landings)pagina’s aan en zorg ik dat er snel aanvragen en/of verkopen gerealiseerd worden. 

Google Ads uitbesteden?

iedereen moet doen waar die goed in is

Google Ads specialist

GEEN VASTE KOSTEN PER MAAND

Ik werk gewoon op basis van uurtje factuurtje. Ik los problemen op en verbeter Google accounts, daarna zit je nergens aan vast.

In de meeste gevallen heb ik 2 tot 4 uur nodig om een nieuw Google Ads account op te starten, of om een bestaand Google Ads account logisch in te richten en instellingen en advertenties te optimaliseren.

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt. Belangrijk hierbij is de relevantie. Om inzicht te krijgen in het aantal zoekopdrachten, de concurrentie en de te verwachten kosten voer ik altijd een zoekwoorden analyse uit. Dit gebruik ik ook om het Google Ads account logisch in te richten

Indien Google Analytics en Google Search Console nog niet zijn aangemaakt of gekoppeld dan regel ik dat direct zodat waardevolle acties (conversies) op een website ook gemeten worden. Meten = Weten. Indien er nog geen Google Mijn Bedrijf pagina is dan zal ik deze ook aanmaken, optimaliseren en koppelen aan Google Ads.

Voor 90% van mijn relaties heb ik na een opstartfase vervolgens 0.5 uur per maand nodig voor optimalisaties, beheer én rapportages.

Google AdWords uitbesteden - Freelance Ads Partner

Ik ben sinds 2014 een gecertificeerd Google Ads partner en ik heb reeds vele MKB en ZZP’ers kunnen helpen.

Voor nieuwe relaties heb ik een kennismakingsaanbieding waarbij ik alle Google accounts aanmaak, goed instel en koppel aan Google Ads. Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitvoer en waar nodig landingspagina’s optimaliseer om ook écht het maximale uit het online adverteren te kunnen halen.

Vervolgens zal ik gedurende de lopende en de komende maand alles omtrent het online adverteren met Google Ads qua beheer en optimalisaties verzorgen. Daarna staat alles gewoon goed zodat er geen onodig advertentiebudget verspild wordt en budget vrijkomt om uit te breiden, indien gewenst natuurlijk.

Wil je meer weten over mijn kennismakingsaabieding?

Heb je een vraag? Of wil je graag dat ik gewoon eens vrijblijvend het Google Ads account nakijk of er verbeteringen zijn?

Wat zeggen mijn relaties

Roeland heeft mij geholpen met het opzetten van verschillende Google Ads campagnes. Het staat nu goed ingericht en kan er zelf mee aan de slag. Erg blij mee! Roeland is professioneel, reageert snel, denkt mee, neemt de tijd voor je en legt waar nodig uit. Een aanrader! Bedankt Roeland.
Sabrina Brinkhorst
Sabrina Brinkhorst
08:55 28 Jun 21
Roeland heeft me snel en goed geholpen met het inrichten van Google Analytics.
Sander Krijnen
Sander Krijnen
07:42 18 Jun 21
Prettig om mee samen te werken, altijd snelle reactie & hebben verstand van zaken.
ROS Marketing
ROS Marketing
18:30 12 May 21
Goed geholpen door Roeland. Hij heeft zeer veel ervaring met google en toont interesse in je bedrijf waardoor hij goed te werk kan gaan. Een aanrader!
Raymond van der Knaap
Raymond van der Knaap
11:02 10 May 21
Roeland heeft mijn Google Ads campagne opnieuw opgezet, waardoor mijn omzet verdrievoudigde. Hij werkt goed samen, luistert naar wat je nodig hebt, legt stappen en effecten helder uit. Aanbevolen!
Gerarda van der Veen
Gerarda van der Veen
07:22 22 Apr 21
Roeland is professioneel en heeft verstand van zaken. een aanrader!
fabiano mauro
fabiano mauro
15:09 21 Apr 21
Roeland is een professionele en vakkundige SEO en SEA expert waar ik graag mee samen werk. Zijn altijd up-to-date kennis en gedrevenheid zorgen voor een fijne samenwerking. Naast adviseren en uitvoeren legt hij me graag bepaalde materie meer in detail uit. Hierdoor groei ik ook zelf in mijn Google kennis!
Job van Aalst
Job van Aalst
09:01 13 Apr 21
Ik ben blij dat ik Roeland ben tegen gekomen op het internet. Eindelijk iemand die doet wat er moet gebeuren, meedenkt en zijn beloftes nakomt. De resultaten zijn in stijgende lijn. Super! Dank je wel Roeland!
Sieraden & Co
Sieraden & Co
16:31 07 Apr 21
Goede ervaring met Roeland. Hij zit overal bovenop en beantwoord vragen snel. Google Ads is nu logisch ingedeeld, en de resultaten steeds beter! Zeker een aanrader!
Roy
Roy
18:16 05 Mar 21
Roeland is een zeer professioneel en kundig persoon. Hij heeft in zeer korte tijd goedlopende campagnes voor ons bedrijf opgezet. Hij werkt snel, doelgericht en denkt goed mee. Ik kan Roeland voor de volle 100% aanraden!
Loesje
Loesje
10:45 21 Jan 21
Roeland is een fijne en rustige Google specialist. Ik moest een aantal zaken omzetten en advies inwinnen over o.a. advertising. Roeland heeft alles keurig ingericht en aangepast. Geeft advies op maat en alleen advies wat past bij jouw bedrijf / bedrijfsgrootte. Heel erg prettig samengewerkt. Bedankt !
Saskia Jansen
Saskia Jansen
07:18 23 Sep 20
Ik gaf een vermogen aan Google Ads uit en draaide bijna 1 op 1, dikke verlief dus. Na interventie van Roeland draai ik 1 op 10 en dan wordt het lachen!!!! Absoluut 5 sterren waard.
Painting by Gene
Painting by Gene
14:23 09 Sep 20
Nog nooit iemand in deze branche meegemaakt die dit zo kan als RoelandEenmaal bij Roeland geweest ??Dan wil je geen ander meerBeloofd!Dankje Roeland gr Tina
Tina PMU Specialiste
Tina PMU Specialiste
09:29 28 Jul 20
Wil je ook hoger in google zou ik Roelland bellen ik noem hem de google docter bedankt Roelland.
p sampers
p sampers
18:07 23 Jul 20
Ik kan iedereen een samenwerking met Roeland aanbevelen. Hij is een vakman die weet waar hij het over heeft. Hij staat altijd klaar voor al onze vragen en pakt alles snel op. Kortom, een prettige samenwerking die zijn vruchten afwerpt!
Jody Hulzebos
Jody Hulzebos
07:24 21 Jul 20
Na veel geld geïnvesteerd te hebben in de meest GROOTSTE prutsers eindelijk simpelweg bij Roeland terecht gekomen. Die mij enorm goed heeft geholpen, hij werkt professioneel en houd je op de hoogte van alles wat hij doet en aanpast. Na mijn ervaring alles top , altijd bereikbaar en actief. Echt een aanrader
Mickey Hermse
Mickey Hermse
19:42 11 Jul 20
Roeland is een echte SEO-Expert. Weet alles van zijn vak, is gedreven en is zeer professioneel! Resultaat gegarandeerd.
Senn Friesen
Senn Friesen
14:45 10 Jun 20
Amber Schuurman (Tjee)
Amber Schuurman (Tjee)
15:13 17 Feb 20
Wim van den Hout
Wim van den Hout
15:00 16 Feb 20
Ik kan alleen maar aanraden hij heeft onze site onder beheer en hij houd alles netjes bij denkt met je mee om jou site zo fris en modern mogelijk te houden.De service die hij verleend is geweldig even contact en hij regelt alles meteen .Ook helpt hij bij andere pc gerelateerde zaken.Ga zo door Schoonmaakbedrijf Daniels
anita Daniels
anita Daniels
13:11 06 Feb 19
Een aanrader! Betrokken en super snelle service. Dat alles tegen een vaste prijs per maand. Dat is pas ontzorgen 2.0.
Marcel van hoften
Marcel van hoften
08:01 06 Feb 19

Google AdWords uitbesteden

Twijfel je nog om Google Ads uit te besteden aan een Google Ads specialist? Of twijfel je tussen een marketingbureau of een freelancer? Ik leg graag de voordelen uit van een freelance Google Ads specialist…

Freelance Google Ads specialist versus Marketingbureau

Als freelance Google Ads specialist heb ik geen groot kantoor, dure auto’s of personeel wat ik in mijn tarief moet doorberekenen. Ik heb geen druk om elke maand weer een bepaalde omzet te moeten genereren om deze kosten te kunnen betalen. Mijn focus ligt op de prestaties van de Google Ads accounts van mijn relaties.

Ik help mensen graag en ik snap heel goed dat iedere onderneming een ander budget heeft. Ook als je met €1 per dag zou willen starten ben je bij mij ook van harte welkom met uw account en zorg ik dat er met maximaal €30,- per maand zoveel mogelijk opdrachten / verkopen gerealiseerd worden. Dat kan namelijk prima…

Het allerbelangrijkste voordeel van een freelance Google Ads specialist, is dat je mijn persoonlijke aandacht krijgt! Ik heb geen honderden klanten en al helemaal niet meerdere klanten die actief zijn in dezelfde markt. Ik beheer en optimaliseer alle Google Ads accounts met een persoonlijk streven om mijn kosten sowieso terug te verdienen en liefst natuurlijk nog veel meer. Er is niks fijners dan een relatie overtuigen om te starten met online adverteren en dan na de opstartfase te horen krijgen dat ze met nog meerdere diensten en/of producten willen gaan uitbreiden in Google Ads.

Haal het maximale uit iedere euro

Natuurlijk kan men Google Ads zelf bijhouden maar mijn kracht zit in de gehele ontzorging wat betreft het online adverteren, wetende dat er geen onnodig advertentiebudget verloren gaat en het maximale uit iedere euro gehaald wordt.

Wil je graag meer weten over online adverteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Google Ads uitbesteden - Google Ads Freelance

Heb je een vraag over Google Ads? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag en mijn advies is sowieso altijd gratis!

Met vriendelijke groet,

Roeland Bull

Roeland Bull - LinkedIn
Open chat